Την επιτάχυνση των διαδικασιών για τη δρομολόγηση δύο σημαντικών έργων στον Δήμο Πεύκης, τα οποία έχουν ενταχθεί στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής και αφορούν στην κατασκευή του ΚΑΠΗ και την αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου «Χ. Μωραΐτης», υποσχέθηκε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης στον δήμαρχο Λυκόβρυσης-Πεύκης, Α. Μαυρίδη, σε συνάντηση εργασίας παρουσία του προϊστάμενου της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας, Α. Καλογερόπουλου.

Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο αυτών που πραγματοποιεί ο κ. Πατούλης με όλους τους δημάρχους προκειμένου να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός των έργων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια αλλά και να ενημερωθεί για τις τοπικές ανάγκες και τα προβλήματά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αναγκαιότητα δρομολόγησης έργων οδοποιίας και πεζοδρομίων στην πόλη την οποία εξέφρασε ο δήμαρχος, ο περιφερειάρχης, αναγνωρίζοντας τη σοβαρότητα του προβλήματος, ενημέρωσε πως η Περιφέρεια εξετάζει τρόπους ολιστικής προσέγγισης και αντιμετώπισης του ζητήματος για όλη την Αττική.

«Με σύμμαχους τους δημάρχους της Αττικής δρομολογούμε έργα με κοινωνικό και αναπτυξιακό πρόσημο που θα συμβάλουν στην επανεκκίνηση των τοπικών κοινωνιών, ιδιαίτερα στην μετά Covid εποχή. Γνωρίζουμε τα προβλήματα, είμαστε στο πλευρό τους, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε εντατικά προκειμένου να δίνουμε γρήγορα λύσεις, όπου απαιτείται» δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης