Την ταυτότητα και τα πλήρη στοιχεία των τριών τραυματιών από τη χθεσινοβραδινή επίθεση στην Ανάβυσσο αναζητούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπόθεση. Μέχρι αργά το βράδυ και από νωρίς το πρωί ομάδα αστυνομικών βρίσκεται στο σημείο και προσπαθεί να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβη. Μιλούν με γείτονες, ενώ προσπαθούν να βρουν και το μέσο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να πλησιάσουν στο πολυτελές σπίτι και να ανοίξουν πυρ.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν οι αστυνομικοί, οι δράστες χρησιμοποίησαν πιστόλια των εννιά χιλιοστών και έχουν βρεθεί περισσότεροι από 15 κάλυκες. Δύο από τους τρεις τραυματίες νοσηλεύονται στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, ενώ ο τρίτος στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας τους δεν τους επιτρέπει, μέχρι αυτή την ώρα, να δώσουν κατάθεση στις Αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πρώτη έρευνα, όσον αφορά στα στοιχεία τους, φαίνεται ότι είναι Τούρκοι, κουρδικής καταγωγής, οι οποίοι έμεναν στο συγκεκριμένο σπίτι το τελευταίο χρονικό διάστημα. Την ώρα της επίθεσης ήταν στη βεράντα του σπιτιού και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Οι δράστες διέφυγαν στα στενά της περιοχής, που δεν είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη, αλλά είναι σχετικά κοντά στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου. 

  

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης