Zougla Newsroom

Ούτε εκατό, ούτε διακόσια, αλλά πάνω από δώδεκα χιλιάδες παράνομα πακέτα τσιγάρων εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που εξασφάλισε το zougla.gr. Η πληροφορία που είχε φτάσει εδώ και δέκα μέρες στα γραφεία τους έκανε λόγο για μια αποθήκη στο κέντρο της πόλης. Από εκεί περνούσαν αρκετοί πωλητές παράνομων τσιγάρων και αγόραζαν εμπόρευμα το οποίο στη συνέχεια πουλούσαν στις λαϊκές αγορές της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από έρευνες, αστυνομικοί της ασφάλειας εντόπισαν την αποθήκη και διαπίστωσαν ότι «διαχειριστές» της ήταν δύο αλλοδαποί από το Πακιστάν. Όμως η έρευνα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς είδαν ότι υπήρχε και δεύτερη «καβάτζα», σε ένα σπίτι όπου ήταν αποθηκευμένα παράνομα τσιγάρα. 

Οργανώθηκε επιχείρηση και τελικά συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί που, όπως διαπιστώθηκε, είχαν ξαναπασχολήσει τις αρχές για παρόμοια αδικήματα. Τα πακέτα, όλα γνωστών εταιρειών, δεν είχαν την απαραίτητη ταινία και, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση, τα διαφυγόντα κέρδη για το ελληνικό δημόσιο ξεπερνούν τις πενήντα χιλιάδες ευρώ.

«Το τελευταίο δίμηνο είναι η τρίτη-τέταρτη ποσότητα που πιάνουμε με παράνομα τσιγάρα στην Πάτρα. Κάποιες φορές έρχονται με φορτηγά από την Αθήνα και διοχετεύονται στην τοπική αγορά. Δεν θα σταματήσουμε, θα συνεχίσουμε το κυνήγι των παράνομων τσιγάρων» λέει στο zougla.gr αστυνομικός που υπηρετεί στην Ασφάλεια Πατρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τσιγάρα κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος των δύο Πακιστανών σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης