Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Περισσότερα από 60 δενδρύλλια κάνναβης διατηρούσε στην ταράτσα του ένας 30χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες από άνδρες της Ασφάλειας Καμινίων.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή του ξεκίνησε, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν άνδρες της αστυνομίας σταμάτησαν τον νεαρό προκειμένου να τον ελέγξουν.

Κατά τον έλεγχο διαπίστωσαν ότι ο 30χρονος, ονόματι Γ.Κ.,  έφερε πάνω του ένα νωπό φύλλο κάνναβης. Ο άνδρας συνελήφθη, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του εντοπίστηκαν 62 δενδρύλλια του απαγορευμένου φυτού.

«Είχε στην ταράτσα του τρεις γλάστρες, στις οποίες καλλιεργούσε 62 δενδρύλλια. Ο συλληφθείς υποστήριξε ότι τα είχε για προσωπική του χρήση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει» ανέφεραν στο zougla.gr καλά ενημερωμένες πηγές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης