Στις 20 Αυγούστου ολοκληρώνεται η προθεσμία για όσους ενδιαφερόμενους από το αστυνομικό Σώμα επιθυμούν να πάρουν απόσπαση προκειμένου να στελεχώσουν την υπηρεσία που αφορά στην τροχαία αστυνόμευση του Βόρειου Οδικού Άξονα της Κρήτης (ΒΟΑΚ). Στο προσεχές χρονικό διάστημα και αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες για την ανακαίνιση του κτιρίου στην Επισκοπή Ρεθύμνου, όπου θα στεγασθεί η νέα υπηρεσία, θα ξεκινήσει η λειτουργία της.

Στόχος της νέας τροχαίας ομάδας της ΕΛ.ΑΣ. θα είναι η αποτελεσματική τροχαία αστυνόμευση και η άμεση επέμβασή της σε κάθε περίπτωση που κρίνεται αναγκαία.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα λειτουργήσει σε 24ωρη βάση, σύμφωνα με ευρωπαϊκά πρότυπα αντίστοιχων υπηρεσιών και θα υπάγεται διοικητικά στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης. Παράλληλα, στη διάθεσή της θα είναι ένας σταθμός Τροχαίας στη Νεάπολη του Αγίου Νικολάου και ακόμη δύο σταθμοί στους νομούς Χανίων και Ηρακλείου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης