Περίεργη τροπή πήρε το θρίλερ με τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι δεύτερου ορόφου στη Νίκαια. Περίοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία και στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για την διάσωσή του.
Αστυνομικοί, πυροσβέστες, αλλά και ένας διαπραγματευτής της Αστυνομίας μετέβησαν στην πολυκατοικία, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 121, σε μία προσπάθεια να πείσουν τον άνδρα να μην πραγματοποιήσει την απειλή του και να κατέβει με ασφάλεια από το μπαλκόνι.
Όταν εκείνος όμως αντιλήφθηκε την παρουσία τους, πήδηξε από τον δεύτερο όροφο και εξαφανίστηκε τρέχοντας, έχοντας μάλιστα τραυματιστεί από την πτώση!
Οι αρχικές πληροφορίες ότι ένας άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει ανατρέπονται και η αστυνομία εκτιμά ότι πιθανώς ο «αυτόχειρας» ήταν διαρρήκτης, ο οποίος παραλίγο να πιαστεί στα πράσα.
Διαβάστε επίσης:
Απειλεί να πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού του, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2010, 06:23.

