Κάθε προσδοκία ξεπερνούν οι πωλήσεις του βιβλίου «My Greek Drama» της Γιάννας Αγγελοπούλου στο Amazon, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο στον κόσμο. Είναι ενδεικτικό ότι στην κατηγορία των «Movers & Shakers», των βιβλίων δηλαδή με τη μεγαλύτερη ζήτηση, το «My Greek Drama» έρχεται πρώτο με 93,5%.

Την πρώτη θέση καταλαμβάνει και στην κατηγορία των best sellers «Γυναίκες στην πολιτική», την 8η στη «Hot New Releases», ενώ στην γενική κατηγορία των best sellers βρίσκεται στη 18η θέση, ξεπερνώντας τον οδηγό επιβίωσης για το ObamaCare του Nick Tate. Επί δύο συνεχόμενες ημέρες, το «My Greek Drama» βρίσκεται στο top 100 των πωλήσεων.

Δεύτερο κατατάσσεται το «My Greek Drama» στην κατηγορία των best sellers με θέματα πολιτικής και διακυβέρνησης, μετά το «Control» του Glenn Beck για το καυτό και πάντα επίκαιρο θέμα της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης