Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε σε χώρο ανακύκλωσης κοντά στην οδό Ελπίδος στην περιοχή του Ασπρόπυργου.
Στο σημείο επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματα έργου.
Μέχρι στιγμής δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή. Από το 112 στις 14:55 εκδόθηκε προειδοποίηση προς τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους με κλειστά παράθυρα, λόγω του πυκνού καπνού του καύσιμου υλικού.
«Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας 15-08-2023 14:55. Εξελίσσεται πυρκαγιά σε χώρο ανακύκλωσης στην περιοχή του Ασπροπύργου. Εκλύονται καπνοί. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα», αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα του 112.
⚠️ Ενεργοποίηση 1️⃣1️⃣2️⃣
🔥 Εξελίσσεται πυρκαγιά σε χώρο ανακύκλωσης στην περιοχή του #Ασπροπύργου. Εκλύονται καπνοί.
❗️Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους
❗️Κλείστε πόρτες & παράθυρα
Οδηγίες αυτοπροστασίας ℹ️ https://t.co/SQv3cCoLOr@pyrosvestiki@hellenicpolice
— 112 Greece (@112Greece) August 15, 2023
#Πυρκαγιά σε χώρο ανακύκλωσης πλησίον της οδού Ελπίδος στον Ασπρόπυργο Αττικής. Επιχειρούν 27 #πυροσβέστες με 12 οχήματα. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματα έργου.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 15, 2023

