Έρευνα στο χωράφι ενός σπιτιού στο Ανόβερο πραγματοποιεί η γερμανική Αστυνομία για την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Το χωράφι αυτό, στο προάστιο Ζέελτσε του Ανόβερου, απέχει περίπου μία ώρα με το αυτοκίνητο από την πόλη Μπράουνσβαϊγκ, όπου κατοικούσε ο Κρίστιαν Μπ., ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 3χρονου κοριτσιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Τζούλια Μέιερ επιβεβαίωσε τις αναφορές των ΜΜΕ την Τρίτη ότι η αστυνομία που διερευνά την υπόθεση βρίσκεται στο σημείο και ψάχνει στο χωράφι του σπιτιού από τη Δευτέρα με έναν εκσκαφέα.

«Η διαδικασία πραγματοποιείται σε σχέση με την έρευνά μας σχετικά με τη Μάντι Μακάν», είπε στο Associated Press.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μακάν εξαφανίστηκε το 2007, ενώ ήταν σε διακοπές στην Πορτογαλία με την οικογένειά της. Ήταν τριών ετών κατά την εξαφάνισή της.

Οι γερμανικές Αρχές δήλωσαν τον περασμένο μήνα ότι είχαν εντοπίσει έναν 43χρονο Γερμανό ως ύποπτο στην υπόθεση και τον ερευνούσαν με την υποψία δολοφονίας.

Οι Αρχές δεν έχουν δημοσιοποιήσει το όνομα του υπόπτου, αλλά ταυτοποιήθηκε ευρέως από τα μέσα ενημέρωσης ως Κρίστιαν Μπρούκνερ. Καταγράφηκε τελευταία φορά ότι ζούσε στην πόλη Μπράουνσβαϊγκ, περίπου 40 μίλια (70 χλμ.) Από το Ανόβερο. Ο ύποπτος, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή στη Γερμανία και εκτίει άσχετη με την υπόθεση ποινή για εμπόριο ναρκωτικών, πέρασε πολλά χρόνια στην Πορτογαλία, συμπεριλαμβανομένης της Πράια ντα Λουζ περίπου την εποχή της εξαφάνισης της Μαντλίν, και έχει δύο προηγούμενες καταδίκες για «σεξουαλική επαφή με κορίτσια», σύμφωνα με τις Αρχές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης