Δεν έχουν κάνει ακόμα καμία κοινή επίσημη εμφάνιση και σε κάθε τους συνέντευξη αρνούνται κατηγορηματικά να επιβεβαιώσουν το ειδύλλιό τους. Παρ’ όλα αυτά, ο δεσμός του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια φαίνεται να προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Ciao», το ζευγάρι είναι τόσο ερωτευμένο, που αποφάσισε να μείνει μαζί στο σπίτι του Μιχάλη στη Γλυφάδα. Λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, ο χρόνος τους είναι εξαιρετικά περιορισμένος και έτσι αποφάσισαν ότι η μόνη λύση για να βλέπονται είναι να μένουν μαζί.
Άνθρωποι από το φιλικό τους περιβάλλον αναφέρουν πως οι δυο τους ζουν σαν παντρεμένο ζευγάρι και η επισημοποίηση της σχέσης τους είναι θέμα χρόνου!
Διαβάστε επίσης: Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης: Πώς πέρασαν τις γιορτές;
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011

