Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με τις καταγγελίες που έκαναν ο Ερρίκος Μηλιάρης, ο Χάρης Τζωρτζάκης και ο Γιάννης Νιάρρος στον Κώστα Ζάπα για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο σκηνοθέτης Κώστας Ζάπας αντέδρασε στις καταγγελίες των τριών ανδρών ηθοποιών που τον κατηγορούν επωνύμως για σεξουαλική παρενόχληση, κάνοντας μία μακροσκελή ανάρτηση στα social media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Oι σκηνοθέτες «δεν απαγορεύεται» να ζητήσουν γυμνό «όταν ορίζεται από το καλλιτεχνικό έργο. Και στις οντισιόν». «Δεν απαγορεύεται η ελευθερία της έκφρασης. Είναι κατοχυρωμένη στο σύνταγμα. Μπορείς να ζητήσεις κάτι από κάποιον. Μπορεί ο άλλος να το αρνηθεί. Δεν επιβάλλεται στον καλλιτέχνη πως θα πραγματοποιήσει το έργο του. Συμφωνείς ή διαφωνείς. Φανταστείτε τον Παζολίνι να απολογείται γιατί ζήτησε γυμνό για το SALO. Ή τον Λαρς φον Τριερ για τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ με την περιβόητη σκηνή ομαδικού σεξ» γράφει ο σκηνοθέτης, υποστηρίζοντας πως δεν άσκησε ποτέ πίεση και «κάθε ηθοποιός είναι σε θέση να αποφασίσει που θέλει να συμμετέχει και που όχι».

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης