Την εισαγωγή της δημοφιλούς τραγουδίστριας Σοφίας Βόσσου εκ νέου στο νοσοκομείο έκριναν οι γιατροί που την παρακολουθούν.

Οι θεράποντες ιατροί έκριναν πως πρέπει να συνεχίσει ενδονοσοκομειακά τη φαρμακευτική αγωγή που της χορηγείται, προκειμένου να αντεπεξέλθει ο οργανισμός της στη δύσκολη περιπέτεια που περνάει με την υγεία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα είχε βγει από το νοσοκομείο μόλις πριν από λίγες ημέρες, αλλά όπως φαίνεται η κατάσταση της υγείας της είναι εύθραυστη. Η ίδια πάντως, φρόντισε μέσω αναρτήσεων στα social media να ευχαριστήσει τους φίλους της για την αγάπη και την συμπαράσταση με την οποία τη στήριξαν και εξακολουθούν να την στηρίζουν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλες τις ευχές που μου στείλατε. Είναι σημαντικό πράγμα να εισπράττεις αγάπη, με συγκινήσατε όλοι. Δεν θα προλάβω να απαντήσω σε έναν έναν ξεχωριστά γιατί είναι τόσα πολλά που θα χρειαστώ πάνω από ένα μήνα. Σας αγαπάω και ευχαριστώ πολύ, ο Θεός να σας έχει καλά όλους», ανέφερε στο μήνυμά της.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης