Η 52χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε πως η ερωτική της ζωή έχει σχεδόν εξαφανιστεί, την συνέκρινε με την έρημο Μοχάβι, αλλά δεν είναι πως δεν έχει προσφορές, αφού οι εικοσάρηδες της «χτυπούν» συχνά την πόρτα.

Όπως είπε και η ίδια στο περιοδικό More: «Η ζωή και η αγάπη είναι σαν τον ωκεανό. Μερικές φορές η παλίρροια πλημμυρίζει τα πάντα και άλλες είναι σαν την έρημο. Εγώ είμαι στην φάση της ερήμου τώρα και μου αρέσει».

«Με κυνηγάνε οι εικοσάρηδες. Μάλλον ξέρουν πως έχει φαγητό στο ψυγείο και πως κάποιος θα τους ρωτήσει πως πέρασαν την μέρα τους».

Η Stone ένιωσε όμορφη για πρώτη φορά στα 34 της, όταν γύρισε την μεγάλη επιτυχία «Βασικό Ένστικτο» και πάλι της πήρε καιρό να συνειδητοποιήσει πως είναι σύμβολο του σεξ.

Διαβάστε επίσης: Η μοναξιά της Sharon Stone

Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης