Ό,τι και να πιστεύετε για την μουσική του John Mayer, πρέπει να θαυμάσετε την ειλικρίνειά του, που κυριολεκτικά «σπάει» κόκκαλα.
Σε συνέντευξή του στο μουσικό περιοδικό «Rolling Stone», ο διάσημος μουσικός ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που περνάει, κυρίως ψυχολογικά, αλλά και για τους τρόπους αντιμετώπισης που έχει βρει.
Παραδέχεται πως η σχέση του με την Jennifer Aniston, η οποία ήταν και ο λόγος της τόσης δημοσιότητας που ο ίδιος κέρδισε, ήταν κάτι που δεν κατάφερε να βρει ξανά και τον σημάδεψε άσχημα: «Τελικά δεν κατάφερα ποτέ να την ξεπεράσω, ο χωρισμός μας ήταν από τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου».
Συνέχισε εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί να γνωρίσει νέες γυναίκες στην ζωή του, και κατέληξε, σοκάροντας τον δημοσιογράφο, εξηγώντας τον τρόπο με τον οποίο κρατάει «ψηλά» την αυτοπεποίθησή του.
«Ανήκω στην γενιά της “αυτοϊκανοποίησης”, τα έχω δει όλα, έχω δει περισσότερους πισινούς και από πρωκτολόγους γιατρούς… Αυνανίζομαι και ξεφεύγω από τα προβλήματα της ζωής μου. Μακάρι να είχε ανακαλύψει και ο Tiger Woods την χαρά και το timing του σωστού αυνανισμού!».
Αυτά από τον John…

