Τη Λαίδη Μάριαν στη νέα κινηματογραφική εκδοχή του “Ρομπέν των δασών” θα ενσαρκώσει η Σιένα Μίλερ, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της.

Η ταινία θα είναι λίγο διαφορετική από όσες έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, καθώς κεντρικός ήρωάς της θα είναι ο Σερίφης του Νότιγχαμ και όχι ο Ρομπέν των δασών.

Τον Σερίφη θα παίζει ο Αυστραλός ηθοποιός, Ράσελ Κρόου, που θα συνεργαστεί για ακόμη μια φορά με τον σκηνοθέτη, Σερ Ρίντλεϊ Σκοτ, μετά το “Μονομάχο”.

Η 26χρονη ηθοποιός δήλωσε ενθουσιασμένη με την ταινία, τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες.

Την εποχή αυτή κυκλοφορεί στις Ηνωμένες Πολιτείες η τελευταία ταινία της Μίλερ “The Edge of Love”, που αναφέρεται στη ζωή του Ντίλαν Τόμας. Μαζί της συμπρωταγωνιστεί η Κίρα Νάιτλι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης