Κατώτερο όλων των προσδοκιών ήταν το πρώτο επεισόδιο του GREEK IDOL, που ξεκίνησε να προβάλλεται από την τηλεόραση του ALPHA χθες βράδυ.
Άνευρη εμφανίστηκε η κριτική επιτροπή, που αποτελείται από τον Κώστα Καπετανίδη, την Μάρω Θεοδωράκη αλλά και τον Δημήτρη Κοντόπουλο, με την Άντα Λιβιτσάνου στον ρόλο της παρουσίασης.
Το χθεσινοβραδινό πρώτο επεισόδιο του παιχνιδιού έδειξε αποσπάσματα από τις οντισιόν, που έγιναν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο, αλλά η απογοήτευση τόσο για τους υποψηφίους όσο και γι’ αυτό που βγήκε προς τα έξω, ως εικόνα του παιχνιδιού, είναι έκδηλη, αφού δεν άφησαν και τις καλύτερες εντυπώσεις.
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι παρουσιάστηκε ένας παίκτης 28 ετών, από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος δεν δίστασε να αποκαλύψει στις κάμερες ότι παρά την ηλικία του δεν έχει κάνει ακόμα έρωτα, και άρχισε να εξιστορεί ακόμα και πώς ονειρεύεται την πρώτη φορά που θα βρεθεί σε κρεβάτι με γυναίκα!
Μπράβο επίπεδο το -μουσικό κατά τα άλλα- παιχνίδι…

