Από την πρώτη ημέρα που μπήκαν στο σπίτι του «Big Brother», η Βαλεντίνα και ο Γιάννης είχαν σαν αποστολή να μην αποκαλύψουν σε κανέναν από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες ότι είναι ζευγάρι διαφορετικά θα η παραγωγή θα τους μείωνε το έπαθλο κατά 20.000 ευρώ.
Έτσι λοιπόν, μέσα στο σπίτι το ζευγάρι προκαλούσε εντάσεις και τσακωμούς καθώς ο ένας υπερασπιζόταν τον άλλο υπερβολικά, χωρίς όμως κανείς να ξέρει τι συμβαίνει.
Με αυτό τον τρόπο, οι υπόλοιποι παίκτες αντιπάθησαν την Βαλεντίνα και τον Γιάννη και οι δύο τους τέθηκαν στην δικαιοδοσία του τηλεοπτικού κοινού, καθώς οι υπόλοιποι συμμετέχοντες καταψήφισαν το ζευγάρι.
Λίγα λεπτά αργότερα όμως, ο μεγάλος αδελφός αποκάλυψε σε όλους την μυστική αποστολή της 19χρονης και του αγαπημένου της και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Πολλοί μάλιστα έσπευσαν να πουν πως μετάνιωσαν για την αρνητική ψήφο που τους έδωσαν.
Όπως και να έχει, τώρα τα πράγματα δεν αλλάζουν και αύριο το βράδυ θα έχουμε την δεύτερη αποχώρηση από το reality.
Ποιος θα είναι ο επόμενος παίκτης που θα δει την πόρτα της εξόδου;
Διαβάστε επίσης: Βαλεντίνα, Γιάννης ή και οι δύο;
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

