Δεν ασχολείται πλέον ενεργά με τον αθλητισμό, όμως δεν έχει σταματήσει να προπονείται στα 400 μέτρα.
Πηγαίνει καθημερινά στο Ο.Α.Κ.Α και παρόλο που έχει φορτωμένο πρόγραμμα η γυμναστική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του και του είναι απαραίτητη.
«Αν δεν προπονηθώ για τρεις συνεχόμενες μέρες, είμαι νεκρός, δεν λειτουργώ».
Τώρα πλέον οι γυναίκες σε φλερτάρουν περισσότερο;
«Είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Οι γυναίκες, σήμερα, δεν κωλώνουν. Θυμάμαι μία φορά, πριν από κάνα μήνα περίπου, ήμουν σε ένα μπαράκι με τα φιλαράκια μου, ήρθε μία τύπισσα και μου την έπεσε στην ψύχρα. Σου μιλάω για χοντρό πέσιμο. Υπάρχουν κάποιες κοπέλες που είναι παραπάνω πιεστικές απ’ ό,τι πρέπει, όμως έχει κι αυτό την πλάκα του».
Είσαι ερωτευμένος αυτή την περίοδο;
«Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι κάτι που μπήκε πολύ πρόσφατα στη ζωή μου, αλλά βρίσκεται ακόμη στα πρώτα στάδια».
Τέλος ο επιτυχημένος ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό Down Town ξεκαθαρίζει ότι προτιμά τις σχέσεις αρκεί να έχει δίπλα του μια κοπέλα που να αξίζει.
«Σίγουρα προτιμώ τις σχέσεις, αλλά πρέπει να έχω δίπλα μου μια γυναίκα που να το αξίζει. Δεν κάνω σχέσεις έτσι απλά. Θέλω με την κοπέλα μου να ξυπνάμε και να κοιμόμαστε μαζί, να είμαστε αγκαλιά, να βγαίνουμε έξω, να περνά- με καλά, όταν δεν είμαστε μαζί θέλω να μου λείπει, θέλω να έχω συναισθηματική επαφή μαζί του. Όσο για τα one night stands, εντάξει, νέο παιδί είμαι. Φυσικά και έχω κάνει, όπως όλοι, άλλωστε».
Είσαι πιστός στις σχέσεις σου;
«Προσπαθώ. Έχω υπάρξει άπιστος, αλλά το έκανα στο παρελθόν, όταν μια σχέση ήταν στα τελειώματά της. Επίσης, μπορεί να είναι και η αφορμή αυτό. Όταν σου έχει τελειώσει κάτι, προχωράς παρακάτω. Πάντως, όταν είμαι πολύ ερωτευμένος, είμαι πιστός».
Διαβάστε επίσης: «Θέλω με την κοπέλα μου να ξυπνάμε μαζί»
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

