Από την ημέρα που η παρουσιάστρια του πολύ επιτυχημένου διαγωνισμού μαγειρικής του MEGA «Master Chef» μετακόμισε στο μεγάλο κανάλι, οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.
Τελικά τι θα κάνει; Θα επιστρέψει στον ANT1; Θα παραμείνει στο MEGA; Υπάρχει πιθανότητα να εργάζεται και στα δύο κανάλια;
Σύμφωνα με το περιοδικό «People», η Ευγενία συναντήθηκε ήδη με υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΝΤ1 την προηγούμενη εβδομάδα και συζήτησαν το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας τους για το επόμενο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», ξεκαθαρίζοντάς τους ταυτόχρονα τη δέσμευση που έχει μέσω συμβολαίου για το «Master Chef 2». Οι ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου, από τη δική τους μεριά, της εξέφρασαν την επιθυμία να την έχουν οπωσδήποτε στο πρόγραμμά τους, λέγοντας ότι εκείνη τους είχε πει ότι θα βρίσκεται εκεί την άνοιξη «άρα θεωρούμε δεδομένο ότι θα είσαι μαζί μας».
Η Ευγενία, από την πλευρά της, ζήτησε πίστωση χρόνου και είπε πως θα δώσει την οριστική της απάντηση στα τέλη Δεκεμβρίου.
«Το MEGA γνωρίζει τις κινήσεις του ΑΝΤ1, αλλά δεν έχει κάνει ακόμη κάτι που να δεσμεύει την Ευγενία για τηλεοπτική εκπομπή μέσα στην άνοιξη. Ισχύει κανονικά η συμφωνία τους (ένα συν ένα) για το επόμενο Master Chef, αλλά κανείς δεν είναι βέβαιος για το πώς θα λειτουργήσει το κανάλι, αν η παρουσιάστρια κάνει ένα “διάλειμμα” και πάει στον ΑΝΤ1, παρά τις διαβεβαιώσεις που είχε η Ευγενία, όταν υπέγραφε τη συμφωνία της ότι “δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με αυτό”» αναφέρει πηγή στο περιοδικό.
Διαβάστε επίσης: Γιατί κλαίει η Μανωλίδου;
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010

