Ο αυτοκινητόδρομος Πάτρα – Πύργος είχε… ολισθηρές συνέπειες, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μετωπικά στην Ολομέλεια ο υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής και οι βουλευτές Μιχάλης Κατρίνης του Κινήματος Αλλαγής και Χαράλαμπος Καλαματιανός του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δύο βουλευτές κατηγόρησαν τον υπουργό ότι με τις ενέργειές του θα ακυρώσει την όποια προσπάθεια ολοκλήρωσης του έργου, με κίνδυνο να μη γίνει ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιος είδε τον Κώστα Καραμανλή και δεν τον φοβήθηκε.

«Μη μου κουνάς εμένα το δάκτυλο! Ούτε το όνομα της επιτρόπου δεν ξέρεις ! Διάβασε πρώτα και μετά έλα να μου κουνήσεις το δάκτυλο» είπε εκνευρισμένος και χρησιμοποιώντας ενικό ο Κώστας Καραμανλής στον βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής. Μετά περιέλαβε και τον αριστερό βουλευτή, λέγοντάς του ότι «το κόμμα του κορόιδευε επί 4 χρόνια τον κόσμο κι ότι αυτό που τους ενδιέφερε ήταν να κάνουν τον Καλογρίτσα από εργολάβο, καναλάρχη κι όταν το σχέδιο απέτυχε τον πέταξαν σαν λεμονόκουπα στον κάλαθο των αχρήστων, καθώς δεν του έδωσαν -είπε- εγγυητική επιστολή από την αγαπημένη τράπεζα του ΣΥΡΙΖΑ, την τράπεζα Αττικής».

Στην αίθουσα οι δύο βουλευτές διαμαρτυρήθηκαν έντονα χωρίς να μπορούν να πάρουν τον λόγο και ο υπουργός Υποδομών όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά συνέχισε λέγοντάς τους ότι «μήπως τελικά εξυπηρετούν τα συμφέροντα της εργολάβου, δηλαδή μιας ανύπαρκτης ιταλικής εταιρείας που φαίνεται να κρύβεται από πίσω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και καλά με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά με το Κίνημα Αλλαγής τέτοια σύγκρουση; Η συναίνεση κατέληξε στις μπάρες του αυτοκινητοδρόμου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης