Με ερώτησή του ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί να πληροφορηθεί από τους αρμόδιους υπουργούς για τις προσλήψεις των 53 δημοσιογράφων στο κανάλι της Βουλής και με ποιες διαδικασίες έχουν γίνει αυτές.

Ερώτηση για τις υπερωρίες που ακούγεται ότι γράφουν στο ενεργητικό τους, χωρίς καν να πηγαίνουν στη δουλειά, κάποια παλικάρια στο «ναό» της Αγίας Παρασκευής θα κάνουν οι βουλευτές της Κουμουνδούρου ή το θέμα αυτό δεν πρόκειται ποτέ να αγγιχθεί επειδή εκεί χύνουν ιδρώτα και τα δικά τους παιδιά;

Γιατί αυτή η εκκωφαντική σιωπή των κομμάτων στη σπατάλη της κρατικής τηλεόρασης; Μήπως επειδή η ΝΕΤ είναι υπεράνω κομμάτων; Μήπως επειδή ο Σίμος Κεδίκογλου συμφωνεί για πρώτη φορά στην καριέρα του με την Κουμουνδούρου;

Το ρεπορτάζ είναι από τα σπάργανα της ΝΕΤ και όχι από κάποιο ευφάνταστο νου; Μπορεί ένα κόμμα να ζητήσει παρακαλώ τις υπερωρίες των εργαζομένων στο «κρατικό μαγαζί»;

Τα ερωτήματα τίθενται χωρίς διάθεση εμπάθειας αλλά προς σεβασμό στους ανθρώπους της κρατικής τηλεόρασης που πραγματικά χύνουν αίμα για το κανάλι. Και δυστυχώς αυτοί που γράφουν υπερωρίες,δεν είναι αυτοί που τις κάνουν αλλά οι ….λεγόμενοι γαμπροί της Αγίας Παρασκευής ,οι κύριοι που από το πρωί μέχρι το βράδυ φοράνε γραβάτα, βερμπαλίζουν ασυστόλως και …γράφουν υπερωρίες.

Τα φιλαράκια του πολιτικού συστήματος που τρέχουν στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου για να επευφημήσουν τους πολιτικούς και να τους πουν τι θεάρεστο έργο κάνουν. Ακόμα και με πατερίτσες έρχονται εδώ και μπουκάρουν ακάλεστοι στην Ολομέλεια και στα πολιτικά γραφεία.

Μην αρχίσω να μιλάω για τη θεία με το πουκάμισο των 800 ευρώ που έβγαινε όποτε θυμόταν για να κάνει πολιτική ανάλυση και να βάλει και τα 6000ευρουλάκια στο βιβλιάριο καταθέσεών της.

Ώρα για φαγητό. Θα μας το σερβίρει επιτέλους η κόρη του πρώην υφυπουργού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης