Στη Βουλή έφτασε ο φάκελος με τις καταθέσεις της πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της διαφθοράς Ελένης Ράικου και του Διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα  για την υπόθεση Νοβάρτις.

Βέβαια οι διαρροές άρχισαν από τη στιγμή που τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στο Κοινοβούλιο. Η Ελένη Ράικου φαίνεται να εμπλέκει με την κατάθεσή της και τη γνωστή δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου λέγόντας πως την επισκέφθηκε δύο φορές στο γραφείο της και της έλεγε γιατί δεν προχωρά σε διώξεις πολιτικών προσώπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γιατί κρύβεις στοιχεία για πολιτικούς ; Το ξέρω ότι έχεις» φέρεται να ρωτούσε η δημοσιογράφος.

Μετά από λίγο, διευκρινίζει η κυρία Ράικου, την έπαιρνε τηλέφωνο ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης και της έλεγε τα ίδια που τη ρωτούσε και η Γιάννα Παπαδάκου.

«Έχεις στοιχεία για Βενιζέλο ,Πικραμμένο και δεν τα βγάζεις. Υπάρχει κι ένα βίντεο το οποίο έχω δει εγώ και ο Υπουργός κ. Παπαγγελόπουλους» επέμεινε σύμφωνα με την κατάθεση η δημοσιογράφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Να το φέρεις αμέσως μαζί με τα στοιχεία» απάντησε η κυρία Ράικου συμπληρώνοντας πως ούτε στοιχεία της προσκόμισαν αλλά ούτε και βίντεο με την δικαιολογία ότι δεν το έβρισκαν.

Ελένη Ράικου: Εγώ χωρίς στοιχεία δεν παραπέμπω κανέναν.

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: Κατέθεσε το φάκελο εσύ και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουν άλλοι.

Ελένη Ράικου: Εγώ δεν είμαι αυτής της σχολής.

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: Με αυτή τη σχολή που είσαι να δούμε αν σου βγει σε καλό.

Τέλος η κυρία Ράικου κατήγγειλε σχέδιο ηθικής της εξόντωσης από΄την Ελένη Τουλουπάκη και για αυτό λέει παραιτήθηκε.

Ελένη Ράικου «Είχε αναλάβει να εκτελέσει συμβόλαιο ηθικής μου εξόντωσης ,το ίδιο έκανε και την άλλοτε φίλη της πρόεδρο Πρωτοδικών Ελένη Ζαμανίκα».

Για το όνομα Ρασπούτιν φαίνεται να κατονόμασε το Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Ελένη Ράικου : Είμαι σίγουρη ,όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι ,αφού αυτάρεσκα αποκαλούσε τον εαυτό του Ρασπούτιν κι έλεγε να ρωτήσουν κι όλη την πιάτσα. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης