Είχε όρεξη γι΄ αστεία ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά τη νίκη του στον τελικό. Απαντώντας στον Νικ Κύργιο για τα όσα είχαν αναρτήσει στα social media παραμονές του καταληκτικού αγώνα του Γουίμπλεντον, ο Σέρβος είπε:

«Νικ, θα πρέπει να σκεφτείς ξανά τη σχέση μας. Διότι πλέον έχουμε επισήμως ένα bromance. Γι’ αυτό κι έχασες, διότι άρχισες να μ΄ ενοχλείς στα social media» υποστήριξε αστειευόμενος ο «Νολε» και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νομίζω πως βρισκόμαστε στο ξεκίνημα μίας υπέροχης σχέσης. Όταν μου έστελνες μηνύματα, η σύζυγός μου ήταν κοντά μου, αλλά μπορούμε ν΄ αρχίσουμε μ΄ ένα δείπνο και μερικά ποτά και βλέπουμε».

Στα πιο… σοβαρά, ο 35χρονος κάτοχος 21 τίτλων Grand Slam, μίλησε με τα πλέον κολακευτικά λόγια για τον Ελληνοαυστραλό τενίστα, λέγοντας: «Το να βρεις λόγια παρηγοριάς μετά από έναν χαμένο τελικό γνωρίζω καλά πόσο δύσκολο είναι.

Θα σου πω, όμως, πως είσαι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου και σου αξίζουν συγχαρητήρια. Σου εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον και σε σέβομαι απεριόριστα. Είσαι απίστευτος αθλητής και μεγάλο ταλέντο στο τένις. Είμαι βέβαιος πως θα μας δώσεις πολλά περισσότερα στη συνέχεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τζόκοβιτς είπε ακόμη: «Μου είναι δύσκολο να βρω λόγια για να περιγράψω αυτό τον τίτλο. Ήταν ανέκαθεν και θα είναι για μένα το πιο σημαντικό τουρνουά. Όταν ήμουν στη Σερβία παρακολουθούσα τον Πιτ Σάμπρας και ζητούσα από τον πατέρα μου να μου πάρει ρακέτα.

Οι πρώτες μου εικόνες είναι από το Γουίμπλεντον. Σημαίνει πολλά για μένα κάθε φορά που το κατακτώ τον τίτλο εδώ. Σήμερα πήρα το έβδομο τρόπαιο και πραγματικά είναι κάτι το τρομερό. Το αφιερώνω στη γυναίκα μου και την κόρη μου που ήρθε σήμερα να με δει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης