Βόλεϊ: Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε Ανδρεόπουλο, Ράπτη και Γκαρά

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022, 21:01
Βόλεϊ: Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε Ανδρεόπουλο, Ράπτη και Γκαρά

Το ΤΑΑ Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τρεις από τους παίκτες που βοήθησαν την ανδρική ομάδα βόλεϊ να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα Ελλάδας και το Σούπερ Καπ. Ο λόγος για τους Ανδρεόπουλο, Ράπτη και Γκαρά, τους οποίους η νέα αγωνιστική περίοδος θα βρει σε άλλους συλλόγους.

Η ανακοίνωση για τον Ανδρεόπουλο:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος δεν θα αποτελεί μέλος της ομάδας βόλεϊ του «τριφυλλιού» τη σεζόν 2022-23 καθώς «μετακομίζει» στην Ιταλική Πρίσμα Τάραντο.

Χαράλαμπε σε ευχαριστούμε θερμά για την πολυετή προσφορά σου στο Σύλλογο και για όλες τις στιγμές υπερηφάνειας! Πρόκειται για έναν αθλητή που χρόνια τώρα προσφέρει τα μέγιστα στο Σύλλογο και αποτέλεσε έναν από τους θεμέλιους λίθους στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος, του Λιγκ Καπ και στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας στην Ευρώπη.

Καλή επιτυχία Χαράλαμπε! Δεν είναι αντίο… είναι εις το επανιδείν!».

Η ανακοίνωση για τον Ράπτη:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά τον Αλέξανδρο Ράπτη για την πολυετή προσφορά του στο Σύλλογο. Πρόκειται για έναν αθλητή που έχει προσφέρει τα μέγιστα στο Σύλλογο από το 2018 και αποτέλεσε βασικό κομμάτι στις επιτυχίες του τμήματος τα τελευταία χρόνια. Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην καριέρα σου!».

Η ανακοίνωση για τον Γκαρά:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά το Δημήτρη Γκαρά για την προσφορά του στο Σύλλογο. Πρόκειται για έναν αθλητή που συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Λιγκ Καπ για το αντρικό τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Δημήτρη σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια!».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022, 21:03