Αήττητη συνεχίζει η ΑΕΚ την πορεία της στο πρωτάθλημα Εφήβων, καθώς επικράτησε του Ο. Φ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ με (31-17). Ήταν η ένατη συνεχόμενη νίκη από την έναρξη του πρωταθλήματος και η πέμπτη στην Β’ φάση.

Με την νίκη της αυτή η Ένωση, έχει κάνει αποφασιστικό βήμα για την είσοδό της στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας, με γηπεδούχο την ομάδα της ΑΕΚ και ήταν στα πλαίσια της πέμπτης αγωνιστικής της Β’ φάσης (θέσεις 1-6) του πρωταθλήματος Ε.Σ.Χ.Α. Εφήβων. 

Το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω της Μεσογειάδας Εφήβων που θα πραγματοποιηθεί, στην Αθήνα το διάστημα 17-22 Φεβρουαρίου με την συμμετοχή 14 Εθνικών ομάδων, στα κλειστά γυμναστήρια Ο.Α.Κ.Α. «Γ. Κασσιμάτης» και Δήμου Κορυδαλλού.  

Στο κλειστό γυμναστήριο που ήταν γεμάτο από φιλάθλους το κλίμα ήταν πολύ όμορφο και σε αθλητικά υγιή πλαίσια. Μάλιστα παρόλο την 25’λεπτη καθυστέρηση έναρξης λόγω της αργοπορίας άφιξης του διαιτητή κ. Χαραλαμπίδη, η αντιμετώπιση όταν εμφανίστηκε ήταν εκπληκτική με ένα σύσσωμο χειροκρότημα. Η αντίδραση του διαιτητή ήταν εξίσου όμορφη που με ένα χαμόγελο και μια συγνώμη, κέρδισε εκ νέου το χειροκρότημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κιτρινόμαυροι από την αρχή επέβαλαν τον ρυθμό τους και μετά το πρώτο πεντάλεπτο (3-2) ανέβασαν ταχύτητα για να κλείσουν με διαφορά 10 γκολ το ημίχρονο με (19-9).

Ίδια εικόνα είχαμε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον προπονητή της Ένωσης Αλέξη Αλβανό να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες του. Ο ρυθμός δεν άλλαξε και το παιχνίδι βρήκε άνετα νικήτρια την ομάδα της ΑΕΚ με (31-17).

Από την ΑΕΚ πολύ καλή παρουσία είχε για ακόμα μια φορά ο τερματοφύλακας Μπαμπατζανίδης και οι Δικαιούλιας και Βασιλόπουλος.

Από τον Ο. Φ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ πολύ καλός ήταν ο τερματοφύλακας Stefani και ο Δανέζης που επιθετικά ήταν μια ομάδα μόνος του.

Πρώτοι σκόρερ από την ΑΕΚ ήταν ο Δικαιούλιας με 8 γκολ και οι Janca – Βασιλόπουλος με 5 γκολ έκαστος.  Από τον Ο. Φ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ πρώτος σκόρερ ήταν ο Δανέζης με 9 γκολ και ο Σαλαμας με 3 γκολ.

Τα πεντάλεπτα: 3-2, 6-2, 10-5, 12-7, 15-8, 19-9 (ημίχρονο), 20-10, 23-11, 25-13, 26-15, 28-15, 31-17 (τελικό).

ΑΕΚ (Αλβανός): Βασιλακάκης, Βυθούλκας 1, Λαζάρου 1, Αθανασάκος, Δικαιούλιας 8, Janca 5, Σοφιανός 1, Βασιλόπουλος 5, Στάθης 4, Κοτσιώνης 4, Σφαέλος-Παπαιωάννου 1, Βασιλείου-Τσάφος, Κοβάνης 1, Σιγαλός, Μπαμπατζανίδης, Καρράς

Ο. Φ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (Μπένιας): Stefani, Babe 1, Σαλαμάς 3, Δανέζης 9, Γκομπλιας 1, Αργυράκης, Χρυσολώρας 1, Χειμωνίδης, Χαλμουκης 1, Πετρατζας 1, Κόλλιας  

Διαιτητές : Μυλωνάς, Χαραλαμπίδης

Δίλεπτα: 1-3 Πέναλτι 3/3-2/2

 

Η βαθμολογία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης