Ο «εμφύλιος» που έχει ξεσπάσει στα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού καλά κρατεί, με αφορμή την εισήγηση για τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, μετά την καταγγελία για το ενδεχόμενο πολυϊδιοκτησίας.

Μία ημέρα μετά τα «πύρα» που αντάλλαξαν μέσω ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης η Ειρήνη Μαρούπα και ο Ηλίας Αρκούδης, η πρώτη με ανάρτησή της στο Facebook ανέφερε με νόημα για τον συνάδελφό της ότι πήγε με έτοιμη, γραμμένη εισήγηση στη συνεδρίαση της ΕΕΑ, όπου υπήρχε η λέξη «υποβιβασμός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το zougla.gr επικοινώνησε, ως όφειλε, με την κ. Μαρούπα για να μας διευκρινίσει τι εννοούσε στην τοποθέτησή της για την κίνηση του συναδέλφου της, προϊδεάζοντας για οσμή σκανδάλου.

Η ίδια πάντως δικαιολόγησε τον συνάδελφό της επισημαίνοντας ότι κάθε μέλος της ΕΕΑ οφείλει να πηγαίνει με γραμμένη εισήγηση στη συνεδρίαση. Ήξεις αφήξεις, δηλαδή.

Γιατί, λοιπόν, αυτό επισημάνθηκε από την ίδια στην ανάρτησή της εφόσον είναι απόλυτα φυσιολογικό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κ. Μαρούπα μάς ανέφερε ότι το έγραψε για να καυτηριάσει το γεγονός ότι ο συνάδελφός της κρύφτηκε πίσω από τη δική της εισήγηση για την υπόθεση.

Όπως η ίδια μας διαμήνυσε, παρουσιάστηκε στην ΕΕΑ η δική της εισήγηση ως βαρύνουσας σημασίας και ότι ο κ. Αρκούδης δεν μπορούσε να αντέξει το βάρος της απόφασής του για τον υποβιβασμό των δύο ομάδων.

Στην ουσία, δηλαδή, μας ανέφερε ότι επιχείρησε να κρυφτεί πίσω από την ίδια.

Η απόλυτη σύγχυση. Μύλος, με λίγα λόγια, σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση, όπου κρίνεται το μέλλον δύο ομάδων και η οποία έχει φέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο στα… κάγκελα ή, για να ακριβολογούμε, στο χείλος του GRexit.

Aκούστε όσα δήλωσε η Ειρήνη Μαρούπα στο zougla.gr:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης