Έναν επιπλέον λόγο ώστε να παλέψουν για την κατάκτηση της Euroleague έχουν οι παίκτες της Αναντολού Εφές, καθώς, όπως αποκάλυψε ο Εργκίν Αταμάν, στη συνέντευξη Τύπου για το φάιναλ φορ στη Βιτόρια σε περίπτωση που κατακτήσoυν την κούπα, θα τους πάρει και θα πάνε ολιγοήμερες διακοπές στην Ίμπιζα.

Ο Τούρκος τεχνικός μία ημέρα πριν τη μονομαχία της ομάδας του με τη Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό δήλωσε: «Απολαύσαμε αυτή τη σεζόν όλοι μας, βελτιωθήκαμε πολύ. Έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα. Θα παίξω ενάντια στον καλύτερο προπονητή όλων των εποχών στη διοργάνωση, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση, πιστεύουμε σε εμάς. Όταν έχεις δίπλα σου τέτοιους προπονητές, νιώθεις ωραία. Βλέπω τον Ομπράντοβιτς εδώ κι έξι χρόνια στην Τουρκία, οπότε είμαι συνηθισμένος. Εκπροσωπούμε τη χώρα μας κι είμαστε χαρούμενοι γι΄αυτό, δύο ομάδες σε φάιναλ φορ! Εκπροσωπώ το σύλλογο και το τούρκικο μπάσκετ και είμαι χαρούμενος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση για το τι θα κάνει εάν κατακτήσει την Euroleague, ο Αταμάν δήλωσε: «Τη Δευτέρα θα πάμε στην Ίμπιζα και μετά θα επιστρέψουμε στην Τουρκία για το πρωτάθλημα!». Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα «τιτιβίσει» για νίκη επί της Φενέρ, όπως είχε κάνει και με την Μπαρτσελόνα πριν τη μεταξύ τους σειρά στα πλέι οφ είπε: «Αν νιώθω αύριο ότι θα νικήσουμε το ματς, μην διστάσετε να πιστέψετε πως θα γράψω στο Twitter ότι θα νικήσουμε, αλλά… περιμένετε ακόμη».

Μίσιτς: «Πρέπει να θυσιαστούμε για κάθε μπάλα»

Τους παίκτες της Εφές εκπροσώπησε ο Βασίλιε Μίσιτς. Ο Σέρβος γκαρντ είπε από την πλευρά του: «Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι πως πρόκειται για ένα παιχνίδι για το οποίο παλεύεις όλη τη σεζόν. Πέρυσι, δεν είχαμε εμπειρία. Φέτος είμαι έτοιμος να θυσιαστώ για την ομάδα και να δώσω το καλύτερο που μπορώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε, ο Μίτσιτς εξήγησε: «Πέρυσι χάσαμε από τη Φενέρ. Καταλάβαμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις για 40 λεπτά κόντρα στη Φενέρ. Με τον Ντίξον ξέφυγε στο τρίτο δεκάλεπτο. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Η Φενέρ έχει κάποιες απώλειες, αλλά είναι πολύ ποιοτική».

Για τα 6 προηγούμενα παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε, επισήμανε: «Αυτά τα 6 προηγούμενα παιχνίδια δεν θα επηρεάσουν τον ημιτελικό. Πρέπει να θυσιαστούμε για κάθε μπάλα και να παλέψουμε γι’ αυτή. Έχουμε δείξει και οι δύο ομάδες πως μπορούμε να διαχειριστούμε κάθε είδους αγώνα. Πολλοί με ρωτούσαν γιατί πήγα στην Εφές. Από την πρώτη στιγμή ήμουν σίγουρος για την ποιότητα αυτής της ομάδας. Τα πήγαμε πολύ καλά στην κανονική διάρκεια και τώρα είμαστε εδώ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης