Μετά το «διπλό» στο Τελ Αβίβ, ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς υπέγραψε ακόμη ένα, αυτή τη φορά στην Κωνσταντινούπολη, βοηθώντας έτσι την Μπάγερν Μονάχου να ολοκληρώνει ιδανικά την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι επικράτησε, μετά από τεράστια ανατροπή, με 75-71 της Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία, για την 4η αγωνιστική, βελτιώνοντας το ρεκόρ της σε 3-1 και υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στη δεύτερη ήττα τους και μάλιστα διαδοχική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Φενερμπαχτσέ μπήκε δυναμικά στο παρκέ και η λήξη του πρώτου δεκαλέπτου τη βρήκε στο ++19 (28-9). Ωστόσο, με τους Γερμανούς να δένουν την άμυνά τους (κράτησε τους γηπεδούχους στους 43 πόντους στα επόμενα τρία δεκάλεπτα), η Μπάγερν άρχισε να ροκανίζει τη διαφορά και στο 35΄ προσπέρασε με 65-63, μετά από δύο κολλητά τρίποντα (1 από Λούτσιτς και 1 από Μπαμπ).

Ο Βέσελι προσπάθησε κυριαρχώντας στις δύο ρακέτες να χαρίσει και πάλι στη Φενέρ το προβάδισμα, αλλά ο Λούτσιτς με 7 σερί πόντους κράτησε «όρθια» τη Μπάγερν μέχρι το τελικό 75-71.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς με 18 πόντους, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Τζέιλεν Ρέινολντς (17π.). Από τους γηπεδούχους των 14 λαθών ξεχώρισε ο Γιαν Βέσελι με 25 πόντους και 8 ριμπάουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δεκάλεπτα: 28-9, 45-25, 58-48, 71-75

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης