Για έναν απίστευτο λόγο έμεινε ο Εμάνουελ Ντένις εκτός απ’ την αποστολή της Μπριζ, ενόψει του αποψινού (24/11) αγώνα με την Ντόρτμουντ για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Νιγηριανός επιθετικός του βελγικού συλλόγου, κατέβηκε εκνευρισμένος από το πούλμαν της ομάδας, όταν του ζητήθηκε να μην καθίσει στην… αγαπημένη θέση του, λόγω τήρησης των μέτρων απόστασης εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και ακολούθως έμεινε εκτός από το ταξίδι για τη Γερμανία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής της Μπριζ, Φιλίπ Κλεμέν δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (23/11) ότι ο Ντένις δεν είχε κανένα ιατρικό πρόβλημα, αλλά έμεινε εκτός της επιλογής για πειθαρχικούς λόγους.

«Δεν ακολούθησε τους κανόνες του συλλόγου. Αυτό είναι το μόνο που θέλω να πω γι’ αυτό… Προτιμώ να επικεντρωθώ στους παίκτες που είναι στη διάθεσή μου» τόνισε ο Κλεμέν.

Ο Ντένις, που αποκτήθηκε από την Μπριζ το 2017, σκόραρε δύο φορές στην περσινή ισοπαλία της βελγικής ομάδας (2-2) με τη Ρεάλ Μαδρίτης στους ομίλους του Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέτος, είχε σκοράρει στη νίκη της Μπριζ επί της Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη, στον εναρκτήριο αγώνα των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης