Η παραμονή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, είναι ένα από τα βασικά θέματα που «χρησιμοποιούν» οι υποψήφιοι πρόεδροι των Καταλανών. Ενας από τους βασικούς διεκδικητές του προεδρικού θώκου, είναι και ο Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου από το 2003 μέχρι το 2010.

Ο έμπειρος παράγοντας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Sport», δίνοντας έμφαση στην πεποίθηση πως η παραμονή του Αργεντινού αστέρα στη Βαρκελώνη, δεν έχει καμία σχέση με το οικονομικό μέρος μίας ενδεχόμενης συμφωνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προτιμώ να σκέφτομαι τι δημιουργεί ο Λέο, κάτι που είναι πολύ περισσότερο από το κόστος του μισθού του. Και δεν μιλάω μόνο σε αθλητικό επίπεδο, καθώς τον θεωρώ τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία. Ο Λέο είναι πολλά περισσότερα», δήλωσε αρχικά ο Λαπόρτα και πρόσθεσε:

«Απαιτείται μία ευφάνταστη πρόταση. Γνωρίζοντας ότι ο Μέσι δεν καθοδηγείται από τα χρήματα, και σας διαβεβαιώνω γι΄ αυτό, πρέπει να κάνουμε μια πρόταση που θα μπορεί να πείσει τον Λέο ότι η Μπαρτσελόνα θα έχει μια ανταγωνιστική ομάδα, ικανή να κερδίσει και πάλι το Champions League.

Αυτό είναι απαραίτητο και θα είναι το πιο πολύτιμο για τον Λέο, όταν θα αποφασίσει το μέλλον του στο τέλος της σεζόν. Είμαι πεπεισμένος γι΄ αυτό. Ο Λέο κι εγώ έχουμε μια σχέση αμοιβαίας αγάπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξέρει ότι κάθε φορά που του έκανα μια προσφορά, την τηρούσα. Ο Λέο το ξέρει και μου είπε προσωπικά, πως το εκτιμά πολύ. Νομίζω ότι ο Μέσι πρέπει να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Μπάρτσα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης