Αισιόδοξος ότι οι παίκτες του μπορούν να κοντράρουν την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Αϊντχόφεν, Μαρκ φαν Μπόμελ, ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα των δύο ομάδων στους ομίλους του Champions League.
Η «Μπαρτσα» υποδέχεται τους πρωτοπόρους του ολλανδικού πρωταθλήματος με τον Φαν Μπόμελ να ζητά από τους ποδοσφαιριστές του να επιδείξουν επαγγελματισμό απέναντι στην ομάδα που αγωνίζεται ο κορυφαίος, όπως τον αποκάλεσε, παίκτης του κόσμου, Λιονέλ Μέσι.
«Εάν καταφέρουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα δεν με ενδιαφέρει εάν στο φινάλε δώσουν μάχη για τη φανέλα του Μέσι», τόνισε ο τεχνικός της PSV στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:
«Αυτό είναι ένα δείγμα του να είσαι επαγγελματίας, να είσαι συνεχώς συγκεντρωμένος. Γνωρίζω ότι θα του ζητήσουν τη φανέλα, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να το κάνουν στο ημίχρονο».
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης
