Ήρθε η ώρα να πει το δικό του «αντίο» στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Γκάρεθ Μπέιλ, μετά τους Μαρσέλο και Ίσκο.

Ο Ουαλός επιθετικός, έπειτα από 9 χρόνια θητείας στη «βασίλισσα», ανακοίνωσε το φινάλε του από τους Μαδριλένους, ευχαριστώντας τους πάντες για τη συνεργασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με λιτή ανάρτηση στα social media, ο Ουαλός σταρ ανέφερε «Ήταν τιμή μου. Ευχαριστώ», ενώ σε συνοδευτική επιστολή μίλησε για τα 9 χρόνια του στους «μερένγκες».

«Έφτασα πριν από εννιά χρόνια ως νέο παιδί ακόμη και ήθελα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου να αγωνιστώ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Να φορέσω την ιστορική αυτή λευκή φανέλα, το σήμα της στο στήθος μου, να παίξω στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, να κερδίσω τίτλους και να είμαι κομμάτι αυτού για το οποίο είναι τόσο διάσημη: τις κατακτήσεις του Champions League», ανέφερε ο Μπέιλ.

«Μπορώ τώρα να κοιτάξω πίσω, να σκεφτώ και να πω με ειλικρίνεια πως αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα και πολύ περισσότερο… Είχα μια απίστευτη εμπειρία και δεν θα την ξεχάσω ποτέ», πρόσθεσε ο Ουαλός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πλέον ο Γκάρεθ Μπέιλ ψάχνει να βρει ομάδα, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο πως επόμενος σταθμός του θα είναι η ουαλική Κάρντιφ, καθώς θέλει να προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο για τα τελικά του Μουντιάλ, που θα διεξαχθούν το χειμώνα στο Κατάρ, αν καταφέρει η εθνική ομάδα να εξασφαλίσει την πρόκριση.

Η Ουαλία νίκησε 2-1 την Αυστρία και περιμένει για να αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης μεταξύ Σκωτίας και Ουκρανίας, προκειμένου να καθοριστεί ο τελευταίος εκπρόσωπος της UEFA στο Μουντιάλ 2022.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης