Ως «μεσσίας» αναμένεται στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης, καθώς με την οικονομική ευρωστία του μπορεί να οδηγήσει και πάλι το «δικέφαλο» σε υψηλές πτήσεις.

Υπέρμαχος της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Ένωσης από τον γνωστό επιχειρηματία είναι και ο Στέλιος Μανωλάς.

Ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων», σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ώρα για σπορ», υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι θα ήταν όνειρο για την ομάδα του η επιστροφή του «τίγρη» στην ΑΕΚ.

«Αν έρθει ένας μεγάλος επενδυτής, αλλάζουν τα δεδομένα. Μακάρι να έρθει ο Μελισσανίδης. Όνειρό μου είναι μια ΑΕΚ, ενωμένη, μια γροθιά, μια οικογένεια. Μια ομάδα, ένα κοινό όραμα.

Και με τον Ντούσκο (σ.σ. Μπάγεβιτς) και με τον Μελισσανίδη είχα πολλές διαφωνίες στο παρελθόν, αλλά αυτό δεν έκανε ζημιά στην ΑΕΚ. Η ομάδα αυτή ήταν ενωμένη και έφερε 4 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα, δύο Σούπερ Καπ και ένα Λιγκ Καπ. Και παίξαμε δύο φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Υπήρχε εκτίμηση στην ικανότητα και βάζαμε την ομάδα πάνω από όλα. Οποιοσδήποτε άνθρωπος μπορεί να προσφέρει είναι ευπρόσδεκτος στην ομάδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης