Ο Ηλίας Καντζούρης είναι και με τη… βούλα ο νέος προπονητής της Λιμόζ, καθώς ο γαλλικός σύλλογος γνωστοποίησε σήμερα (22/5) την πρόσληψη του μέχρι πρότινος τεχνικού της ΑΕΚ.

Ο Έλληνα κόουτς διαδέχεται στο «τιμόνι» των «λιμουζό» τον Μάσιμο Κανσελιέρι, ενώ, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, αναλαμβάνει τα «ηνία» της ομάδας «για δύο χρόνια τουλάχιστον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Λιμόζ μετά την επισημοποίηση της σχετικής συμφωνίας, ο Καντζούρης τόνισε: «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που αναλαμβάνω την τεχνική ηγεσία μιας ιστορικής ομάδας, όπως η Λιμόζ, της οποίας την τρομερή παράδοση γνωρίζουμε όλοι.

Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες και τον αθλητικό διευθυντή για την εμπιστοσύνη τους και όλοι μαζί τώρα πρέπει να δουλέψουμε για να επαναφέρουμε την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών. Είναι το όνειρο για όλη την πόλη και για το “Μπομπλάν” να ξαναζήσει παρόμοιες στιγμές με το παρελθόν. Τα υπόλοιπα θα γίνουν στο γήπεδο».

Υπενθυμίζεται ότι η Λιμόζ είναι η μοναδική γαλλική ομάδα που έχει στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης, καθώς κατέκτησε το τρόπαιο στο Κύπελλο Πρωταθλητριών του 1993. Επίσης, ο Καντζούρης είναι ο δεύτερος Έλληνας τεχνικός που αναλαμβάνει τα «ηνία» των «λιμουζό», καθώς είχε προηγηθεί τη σεζόν 2012-13 ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης