Μία πολύ… διαφορετική πτυχή της πολύκροτης υπόθεσης γύρω απ’ το μέλλον του Κέβιν Ντουράντ στους Μπρούκλιν Νετς, έδωσε το «Athletic», αναφέροντας τη Δευτέρα (8/8) πως ο Αμερικανός σούπερ σταρ ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας του να… διαλέξει ανάμεσα στην παραμονή του ιδίου στο ρόστερ της ή σε αυτή του προπονητή Στιβ Νας και του general manager Σον Μαρκς!

Ο Ντουράντ είχε ζητήσει ανταλλαγή στο τέλος Ιουνίου, χωρίς να έχουν γνωστοποιηθεί μέχρι σήμερα οι λόγοι. Φαίνεται, ωστόσο, πως ο ίδιος δεν δείχνει να «πιστεύει» πως με τους Μαρκς και Νας στο «τιμόνι» η ομάδα θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ συνομίλησε το Σάββατο (6/8) με τον ιδιοκτήτη των Νετς, Τζο Τσάι σε μια κουβέντα γύρω απ’ το μέλλον του που ήταν «…απόλυτα ξεκάθαρη κι επαγγελματική» σύμφωνα με το «The Athletic».

Τη συγκεκριμένη μέρα μάλιστα ήταν η «επέτειος» του ενός έτους απ’ την υπογραφή που είχε βάλει ο Ντουράντ στην 4ετή επέκταση συμβολαίου με τους Νετς αντί 198 εκατ. δολαρίων. Τη σεζόν 2022/23 οι αποδοχές του θα είναι 42,97 εκατ. δολάρια την ώρα που οι Τορόντο Ράπτορς, οι Μαϊάμι Χιτ και οι Μπόστον Σέλτικς φαντάζουν ως οι πιο πιθανοί «προορισμοί» του.

Ο Ντουράντ είχε κατά μέσο όρο 29,9 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 6,4 ασίστ σε 55 παιχνίδια την περασμένη σεζόν με τους Νετς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης