Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από τον Ιωνικό Νικαίας να διακοπεί ο δανεισμός του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου. Ο Έλληνας φόργουορντ θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα στη Euroleague πολύ σύντομα.

Οι πολλές αλλαγές στον Ιωνικό Νικαίας, όπως η φυγή του προπονητή Νίκου Βετούλα, καθώς και των Μαυροκεφαλίδη, Μπαρτ από το έμψυχο δυναμικό, σε συνδυασμό με τα άσχημα αποτελέσματα του Ολυμπιακού στη Euroleague, διαφοροποιούν τα δεδομένα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψει άμεσα στον Ολυμπιακό ο Χαραλαμπόπουλος, με στόχο να πάρει χρόνο συμμετοχής και να «ψηθεί» στη Euroleague ήδη από τη φετινή σεζόν, η οποία ούτως ή άλλως είναι χαμένη ως προς την πρόκριση στα πλέι οφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, μικρότερο διάστημα από τις τρεις εβδομάδες που είχε αρχικά προβλεφθεί, θα χρειαστεί για την επιστροφή του ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ενημερώσει πως ο Σέρβος σέντερ θα έμενε εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες, λόγω της ρήξης της πρόσθιας μοίρας του έξω πλαγίου συνδέσμου δεξιάς ποδοκνημικής που είχε υποστεί. Ο βασικός σέντερ του Ολυμπιακού παρουσίασε βελτίωση και τα χαμόγελα επέστρεψαν στις τάξεις των «ερυθρόλευκων».

Δεδομένη είναι βέβαια η απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον αγώνα αυτής της εβδομάδας στη Euroleague, με τη Βαλένθια, επί ισπανικού εδάφους, για την 18η αγωνιστική, την Παρασκευή (10/1, 22:00).

Με τον Κεστούτις Κεμζούρα να βρίσκεται… στην πόρτα της εξόδου και να αναμένονται αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, στον Ολυμπιακό εξετάζουν τη λύση της συνεργασίας και με κάποιους παίκτες που δεν έχουν προσφέρει αυτά για τα οποία αποκτήθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φιλική αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, κεκλεισμένων των θυρών στο ΣΕΦ, προγραμμάτισαν για την Τρίτη, 7 Ιανουαρίου (13:30), οι «ερυθρόλευκοι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης