Στην Κωνσταντινούπολη αγωνίζεται ο Ολυμπιακός για τη 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα βρουν στον δρόμο τους τη Φενερμπαχτσέ (23/12, 19:45, Novasports 2HD), που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και αναζητούν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Η προετοιμασία για το ματς στην Πόλη ξεκίνησε με τον Γιώργο Πρίντεζη να μη συμμετέχει στην προπόνηση. Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ τραυματίστηκε στον αγώνα κόντρα στη Βαλένθια, δεν αγωνίστηκε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και θα χάσει και το ματς με τη Φενερμπαχτσέ. Παράλληλα, εκτός είναι και ο Αντώνης Κόνιαρης, που παραχωρήθηκε δανεικός στη Χάποελ Χολόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ ηττήθηκε από την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας την προηγούμενη εβδομάδα και έχει υψηλό κίνητρο για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Πειραιώτες.

Διαθέσιμος για πρώτη φορά θα είναι ο Μάρκο Γκούντουριτς, που επέστρεψε από το ΝΒΑ, ενώ επανέρχονται από τραυματισμούς οι Άλεξ Πέρες και Γιαν Βέσελι. Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί ο Λέο Βέστερμαν.

Την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Euroleague, Φενερμπαχτσέ-Ολυμπιακός, θα διευθύνουν οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Πιοτρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Ούρος Νίκολιτς (Σερβία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 16η αγωνιστική:

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου

Ζενίτ – Ερυθρός Αστέρας 98-69

Αναντολού Εφές – Μπαρτσελόνα 86-79

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 89-81

Βιλερμπάν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 78-87

Ρεάλ Μαδρίτης – Άλμπα Βερολίνου 91-62

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου

19:00 Novasports 4HD Ζάλγκιρις – Μπάγερν Μονάχου

19:45 Novasports 2HD Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός

21:45 Novasports 5HD Αρμάνι Μιλάνο – Μπασκόνια

22:00 Novasports 2HD Βαλένθια – Χίμκι

Η κατάταξη:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης