Το Περιστέρι υποδέχεται το Μεσολόγγι την Κυριακή (15/11, 17:00) για την 4η αγωνιστική της Basket League, παιχνίδι στο οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος επέστρεψε στον σύλλογο διαδεχόμενος τον Νίκο Παπανικολόπουλο.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος σε δηλώσεις του για το εν λόγω ματς, ανέφερε: «Είναι ιδιαίτερες συνθήκες, καθώς έχουμε αλλαγή προπονητή, είναι δύσκολο να αλλάζεις προπονητή μέσα στη χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Μεσολόγγι έρχεται από τρία σερί νικηφόρα παιχνίδια. Διαθέτουν πολύ καλή ψυχολογία, έχουν έναν ικανό προπονητή και ένα σύνολο πολύ αθλητικό, δουλεύουν πολύ καλά και κοιτάζουν να πάρουν το 100% μπαίνοντας στο γήπεδο από τον καθένα.

Εμείς αντίθετα προερχόμαστε από δυο κακές ήττες με την ΑΕΚ και τη Ρίγα για το Basketball Champions League, όπου δεν παίξαμε τόσο καλά. Το καλό είναι ότι παίζουμε μέσα στην έδρα μας και ευελπιστώ ότι οι δυο αυτές “σφαλιάρες” που φάγαμε θα μας αφυπνίσουν για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και των υποχρεώσεων μας στην Ευρώπη».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης