Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (19:00, ΕΤ1). Το ντέρμπι αναμένεται εν πολλοίς να κρίνει το ποια ομάδα θα πάρει την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στη φετινή regular season, ενώ παράλληλα το κοινό θα πάρει μια πρώτη γεύση ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, που ακολουθεί.

Από την μία ο Ολυμπιακός έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πειστική εμφάνιση απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Μπαρτζώκα έδειξαν πως ξεπέρασαν γρήγορα την ήττα στην Πυλαία από τον ΠΑΟΚ, ενώ γνωρίζουν πως έχουν περιθώριο να χάσουν, μετά τη νίκη τους με τέσσερις πόντους, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νοκ-άουτ είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης, που θα επιστρέψει στη δράση από τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Δημήτρης Κατσίβελης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα βρίσκεται στην αποστολή, ενώ εκτός αναμένεται να μείνουν οι Μαυροειδής και Γεωργάκης.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός ψάχνει τη νίκη με τουλάχιστον πέντε πόντους διαφορά. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Τανατζής, Πηλοΐδης και Κορομηλάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης