Παρότι πριν λίγο καιρό είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο, ο Κλέοπας Γιάννου αποτελεί παρελθόν από τους “κυανέρυθρους”. Αφορμή για το “διαζύγιο” ήταν ένα επεισόδιο μεταξύ του τερματοφύλακα και του γυμναστή της ομάδας και έτσι οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συμφωνία τους.
Στα αγωνιστικά, η ομάδα του Πανιωνίου ανοίγει το χορό των επίσημων αγώνων με την αναμέτρηση κόντρα στην ΟΦΚ Βελιγραδίου. Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως διοργανώνει εκδρομή για τους φίλους της ομάδας, η οποία θα κοστίσει κοντά στα 200 ευρώ.
“Η ΠΑΕ Πανιώνιος θα ήθελε να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι θα πραγματοποιηθεί διήμερη εκδρομή με πτήση τσάρτερ, για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Ιντερτότο, στη Σερβία. Το κόστος της εκδρομής ανέρχεται στα 200 ευρώ περίπου”.
Τέλος, η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την εταιρία αθλητικών ειδών Diadora, η οποία θα αποτελεί το μοναδικό προμηθευτή αθλητικού υλικού.

