Τη νίκη στο σημείο που αυτή είναι εφικτή έθεσε ως στόχο της Ελλάδας, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με την Ελβετία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, o Otto Rehhagel. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κατά την αναχώρηση της ομάδας για τη Βασιλεία ανέφερε πάντως πως και η ισοπαλία θεωρείται καλό αποτέλεσμα για την Εθνική.

«Όλη η Ελλάδα θα βλέπει το παιχνίδι. Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Αλλά αν δεν μπορείς να κερδίσεις, καλή είναι και η ισοπαλία. Πρώτος μας στόχος όμως είναι πάντα η νίκη. Η Ελβετία είναι ο πιο σοβαρός αντίπαλος για την πρώτη θέση. Θα χρειαστεί να έχουμε καλή απόδοση και ο καλός επαγγελματίας πρέπει να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει κάτω από πίεση», είπε ο Γερμανός τεχνικός και συνέχισε: «Χρειάζεται να έχουμε διάθεση, να μην είμαστε αγχωμένοι και να έχουμε θετική σκέψη. Οι παίκτες πρέπει να παλέψουν, να οργώσουν τον αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι είναι στην κόψη του ξυραφιού. Δεν μπορούμε να πούμε πού θα κριθεί. Πρέπει να μπλοκάρουμε τα ατού της Ελβετίας».

Στο τέλος σχετικά με τις απουσίες των βασικών παικτών, όπως των Τοροσίδη, Σεϊταρίδη και Καραγκούνη ο Otto Rehhagel είπε:

«Τρεις βασικοί παίκτες δεν θα είναι στην ομάδα μας. Οι παίκτες που δεν παίζουν είναι απογοητευμένοι. Εκείνοι που θα αγωνιστούν πρέπει να δείξουν ότι θα καλύψουν το κενό. Δουλεύουμε μέρα-νύχτα με τους παίκτες, μέχρι και την ημέρα του αγώνα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης