Τα βλέμματα σήμερα στρέφονται στο κλειστό του Ρέντη, όπου στις 19:00 (ΝΟVA) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο τέταρτο τελικό των πλέι οφ της Α1 Ανδρών στο βόλεϊ. Αν οι «ερυθρόλευκοι» κερδίσουν, τότε θα στεφθούν πρωταθλητές, ενώ σε περίπτωση νίκης των «πρασίνων» η σειρά των αγώνων μεταφέρεται στη Γλυφάδα.
Στην Ευρώπη ξεχωρίζουν οι ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, καθώς παίζουν στις 19:30 Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ντιναμό Κιέβου (1-1 α’ ματς) και 21:45 (MEGA) Αμβούργο – Βέρντερ (1-0).
Στις 13:00 απολογείται ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ ο παίκτης του ΟΦΗ Μανώλης Μονιάκης, που είχε βρεθεί θετικός σε απαγορευμένες ουσίες.
Οι Έλληνες ιστιοπλόοι συνεχίζουν τις προσπάθειές τους στο Eurolymp της Ιταλίας.
Στις 18:00 κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης δίνεται η εκκίνηση του 8ου «Ιστορικού Ράλι Ακρόπολης», με τη συμμετοχή 133 οδηγών.

