Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που πρέπει να ελέγξει κάποιος, προτού προβεί σε αγορά νέου κινητού συνήθως. Υπάρχουν όμως και συσκευές που τα έχουν όλα. Σε αυτήν την κατηγορία εμπίπτει το ολοκαίνουργιο smartphone της vivo, το Y22s

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν χρειάζεσαι ένα κινητό που θα τα κάνει όλα σε τιμή που συμφέρει, δεν χρειάζεται να κοιτάξεις παραπέρα. Η vivo, πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά και καταφέρνει να δημιουργήσει μια συσκευή, που συνδυάζει όλα τα στοιχεία, τα οποία θα χρειαστείς στην καθημερινότητά σου, είτε αυτό είναι η θέαση streaming video, είτε η λήψη καθαρών φωτογραφιών, είτε ακόμη και ο σχεδιασμός που ξεχωρίζει.

Για την ακρίβεια, το vivo Y22s διαθέτει πραγματικά ξεχωριστή εμφάνιση. To σώμα της συσκευής είναι ιδιαίτερα λεπτό και διευκολύνει κατά πολύ τη χρήση, ενώ έρχεται σε δύο μοναδικά χρώματα: Starlite Blue και Summer Cyan. Και τα δύο προσφέρουν στιλ και πρακτικότητα, καθώς είναι ανθεκτικά στις γρατζουνιές και τις «δακτυλιές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κυρτότητα 2.5D σημαίνει ότι διατηρεί τις στρογγυλεμένες γωνίες του, οι οποίες ενώνουν τις επιφάνειες επίπεδες, αναβλύζοντας premium αισθητική. Είναι ταυτόχρονα σέξι και χρηστικό, με τη μοναδική αισθητική, στην οποία μας έχει συνηθίσει η vivo.

Η ανθεκτικότητά της σε σκόνη και νερό είναι IP5X και IPX4 αντίστοιχα, ενώ η κατασκευή της έχει δοκιμαστεί με 32.000 πτώσεις, αλλά και πάνω από 6.000 εισόδους βύσματος στις θύρες της, για τη βέλτιστη αξιοπιστία.

Ο πλαϊνός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων έχει τη δυνατότητα να ξεκλειδώνει τη συσκευή αστραπιαία, μέσα σε μόλις 0,25 δευτερόλεπτα, ενώ μπορείς, για δική σου ευκολία, να ξεκλειδώσεις τη συσκευή και με το FaceWake, μέσω της εμπρόσθιας κάμερας, σε έως και 0,39 δευτερόλεπτα!

Εικόνες που σαγηνεύουν

Η επίπεδη οθόνη στις 6,55 ίντσες έρχεται με ανάλυση HD+ και λόγο πλευρών 20.1:9, με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz. Μπορείς να αφεθείς στη μαγεία που προσφέρει μέσω της ευρείας, πεντακάθαρης εικόνας της, καλύπτοντας κατά 89,67% το σώμα της συσκευής και με κάλυψη 70% του χρωματικού φάσματος NTSC.

Διαθέτει εξαιρετική απόκριση και μέσω της εξαιρετικά χρήσιμης λειτουργίας “Προστασίας Ματιών”, μπορεί να φιλτράρει την μπλε ακτινοβολία για πιο ξεκούραστη θέαση. Η θέαση πολυμέσων γίνεται απόλαυση, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι το vivo Y22s διαθέτει και θύρα για ακουστικά, 3.5mm audiojack.

H διαδραστικότητα με τα παιχνίδια σου επίσης ανεβαίνει επίπεδο, αφού διατίθεται ένα ειδικό “Ultra Game Mode”, που σου επιτρέπει να απολαύσεις το gaming με εξατομικευμένα ηχητικά εφέ και λειτουργίες που προσφέρουν απρόσκοπτη χρήση, χωρίς να σε ενοχλούν εξωγενείς παράγοντες.

Μάλιστα, με τον αλγόριθμο “Multi-Turbo 5.5” βελτιστοποιείται και η παροχή ρεύματος με “έξυπνο” τρόπο, ώστε να απολαύσεις τη σταθερότητα, δίνοντας προτεραιότητα στο παιχνίδι σου, αποκόπτοντας τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς.

Ο επεξεργαστής Snapdragon 680 της Qualcomm, μαζί με τα 8+8 GB RAM (μέσω της Extended RAM 3.0) σού δίνει τη δυνατότητα να ευχαριστηθείς κάθε δευτερόλεπτο χρήσης της συσκευής, αφού έχουμε ένα τσιπ αρχιτεκτονικής στα 6nm, με επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.4GHz. Τι άλλο χρειάζεσαι;

Φωτογραφίες που μπορείς να θαυμάσεις

Το vivo Y22s όμως κατά βάση είναι ένα φωτογραφικό κινητό. Η vivo έχει φροντίσει να το εξοπλίσει με ένα κορυφαίο  σύστημα αισθητήρων και φακών, που μπορούν να δημιουργήσουν ανεπανάληπτες λήψεις.

Η κύρια κάμερα είναι στα 50MP και προσφέρει καταπληκτική λεπτομέρεια επαγγελματικού επιπέδου, μέσω υψηλής ανάλυσης, και μπορεί να τραβήξει όσο φως χρειάζεται, ακόμη και σε λιγότερο ιδανικές συνθήκες φωτισμού. Μέσω του bokeh φακού θα δημιουργήσεις τα δικά σου απίθανα πορτρέτα με μοναδική αισθητική, ενώ και η macro κάμερα θα σου δώσει νέα οπτική, αφού μπορεί να εστιάσει ακόμα και στα 4 εκ., ώστε να ανακαλύψεις νέους κόσμους! Οι selfies δίνουν επίσης κρυστάλλινο αποτέλεσμα σε όλες τις συνθήκες, ενώ το ειδικό “Super Night Camera” mode θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τις καλύτερες νυχτερινές λήψεις.

Για όλες αυτές τις πανέμορφες φωτογραφίες που θα δημιουργήσεις, θα χρειαστείς χώρο, όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείς, γιατί το vivo Y22s έχει 128GB αποθ. χώρου, που μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD, στo 1TB, αφού διαθέτει τριπλή θύρα (οι  2 θύρες μπορούν να υποδεχθούν 2 SIM ταυτόχρονα)!

Η αυτονομία που χρειάζεστε

Αυτό που σίγουρα απαιτείς για την καθημερινότητά σου είναι η μεγάλη αυτονομία και η vivo την προσφέρει απλόχερα με το Y22s, το οποίο διαθέτει τεράστια μπαταρία στα 5,000mAh! Μάλιστα μέσω της ρυθμιζόμενης χρήσης από τεχνητή νοημοσύνη, μπορεί να αυξήσει ακόμη περισσότερο τη διάρκεια ζωής της, ενώ διαθέτει και δυνατότητα για αντίστροφη φόρτιση, ώστε να φορτίσεις τις άλλες συσκευές σου!

Είτε φτάσεις τις 9,4 ώρες gaming, τις 21,5 ώρες HD video streaming ή τις 24,7 ώρες σε standby, το σίγουρο είναι ότι η φόρτιση απαιτείται αραιά. Όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείς ούτε για αυτό, αφού υποστηρίζεται Fast Charge, στα 18W, που προσφέρει ενέργεια 70% μέσα σε 70 λεπτά.

Όλα τα παραπάνω μπορείς να τα απολαύσεις μέσω του πανέμορφου λογισμικού της εταιρείας, του Funtouch 12, το οποίο βασίζεται στο τελευταίο Android 12 και δίνει χιλιάδες επιλογές παραμετροποίησης και ασφάλειας, ενώ υπάρχει και το iManager, η λειτουργία που θα σε καθοδηγήσει για να τρέχουν όλα βελτιστοποιημένα στη συσκευή σου.

Το vivo Y22s μπορεί να προσφέρει αυτά και πολλά παραπάνω, ενώ έρχεται σε μοναδική τιμή-φωτιά! Για όσους ψάχνουν μια συσκευή σε λογικό κόστος, που να τα κάνει όλα, το Y22s είναι η ιδανική επιλογή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης