Πολλές φορές κάνουμε λόγο για τις νέες τεχνολογίες και το πώς οι εφαρμογές τους θα φέρουν τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά μας. Οι εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας σίγουρα έχουν βοηθήσει στο να σχηματίσουμε μια εικόνα από το μέλλον. Πόσες φορές όμως έχουμε την ευκαιρία να το δούμε τώρα, στο παρόν, σε ένα κομμάτι εντελώς πρακτικό, όπως για παράδειγμα την καθαριότητα του σπιτιού μας;
 

Οι ρομποτικές σκούπες τα τελευταία χρόνια έχουν ωριμάσει σαν προϊόντα. Αυτό σημαίνει ότι έχουν γίνει πλέον εξαιρετικά χρήσιμες και βολικές, σε σημείο που γίνονται και… απαραίτητες. Θέλετε να καθαρίσετε τα πατώματά σας, χωρίς να σηκώσετε καν το χέρι σας; Αφήστε το ρομπότ να κάνει τη δουλειά του. Οι επιλογές που έχετε είναι πλέον πιο αποδοτικές από ποτέ. Μία όμως έχει ξεχωρίσει, χάρη στις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί…
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ρομποτικές σκούπες iRobot αποτελούν την ιδανική λύση. Μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε κάθε μέρα για να κρατάτε τα δάπεδά σας καθαρά, χωρίς να χρειάζεται πραγματικά να κάνετε οτιδήποτε! Αν λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι, αν έχετε κατοικίδιο ή έχετε μικρά παιδιά, γρήγορα θα καταλάβετε ότι μια τέτοια σκούπα μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή.

Η εταιρεία, που διαθέτει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ρομποτικής και λανσάρισε το πρώτο ρομπότ-σκούπα, έχει ως στόχο τη δημιουργία προϊόντων, τα οποία ανταποκρίνονται στους γρήγορους ρυθμούς και τις ανάγκες της καθημερινότητας. Τα πρακτικά ρομπότ έχουν γίνει πραγματικότητα και επιτρέπουν στον χρήστη τους να γλιτώνει πολύτιμο χρόνο, χωρίς καν να χρειάζεται να κουράζεται, σκύβοντας κάτω από τραπέζια και μετακινώντας έπιπλα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που η εταιρεία έχει φτάσει πάνω από 25 εκατ. πωλήσεις ρομπότ παγκοσμίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πόσο εύκολη είναι η χρήση τους; Ο καθένας μπορεί να ρυθμίσει τον χρόνο έναρξης του σκουπίσματος, ακόμα κι αν είναι απών από το σπίτι. Έτσι, δεν χρειάζεται να χάσετε καθόλου χρόνο κι όταν επιστρέψετε να βρείτε το σπίτι σας πεντακάθαρο. Με τους ειδικούς αισθητήρες, οι σκούπες iRobot μπορούν να χαρτογραφήσουν τον χώρο σας κι έτσι να φτάσουν ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία. Οι πολλαπλές τους λειτουργίες τους επιτρέπουν να καθαρίζουν τις γωνίες, κατά μήκος των σοβατεπιών, αλλά και κάτω από έπιπλα, όπως και πάνω σε χαλιά, αλλά και πιο απαιτητικές επιφάνειες. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη σκούπα σας για καθημερινό καθάρισμα αυτόματα και αβίαστα, χωρίς να αφήνετε να δημιουργηθεί σκόνη και βρωμιά.
 

Η πραγματική υπεροχή της iRobot έρχεται με τη συνδεσιμότητα. Τα περισσότερα μοντέλα συνδέονται με WiFi και μπορούν να προγραμματιστούν, ώστε να ελέγχονται μέσω εφαρμογής. Για παράδειγμα, συνδέοντας τη σκούπα με την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό σας, μπορείτε να προγραμματίσετε τη σκούπα να σταματά το καθάρισμα, όταν γυρίζετε από τη δουλειά ή να σταματά να λειτουργεί όταν θέλετε να μιλήσετε στο τηλέφωνο. Μπορείτε ακόμα και να ορίσετε τους χώρους σας, να δώσετε εντολή να καθαρίζει συγκεκριμένα δωμάτια (αυτό ισχύει μόνο για Roomba i7 και i7+, s9+ και Braava m6) ή να μάθει πού τοποθετήσατε νέα έπιπλα και να καθορίσει διαφορετική πορεία. Σίγουρα, μοιάζει με κάτι από το μέλλον κι όμως είναι ήδη εδώ.

 

Στα καταστήματα Κωτσόβολος μπορεί να βρει κάποιος τις δυο κατηγορίες ρομπότ της iRobot: τόσο τις σκούπες Roomba, όσο και τις σφουγγαρίστρες Braava, που διαθέτουν λειτουργίες για κάθε ανάγκη.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης