Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Εδώ και πολλούς μήνες η Subaru παραμένει ακέφαλη στην Ελλάδα και αυτό διότι οι Ιάπωνες αποφάσισαν να σταματήσουν την όποια συνεργασία είχαν με την πρώην Subaru Motor Hellas. Όπως είχε γράψει το zougla.gr, η λύση βρέθηκε με τους Ιάπωνες, οι οποίοι τα βρήκαν με την Agripan. Η συγκεκριμένη εταιρεία, η οποία έχει μακρά πορεία στον κλάδο του αυτοκινήτου, έδειξε να κερδίζει έναντι των υπολοίπων ενδιαφερομένων και ως εκ τούτου ετοιμάζεται να εισβάλει στην αγορά. Αν και η συμφωνία έχει οριστικοποιηθεί εδώ και εβδομάδες, οι πελάτες της μάρκας παραμένουν ανάστατοι, αφού δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει και εάν υπάρχει εταιρεία που να τους καλύπτει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zougla.gr, πολύ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, αφού ήδη το… νερό μπήκε στο αυλάκι και σύντομα θα έχουμε και επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της νέας εισαγωγικής εταιρείας. Το σχήμα που έχει επιλεχθεί είναι από ανθρώπους του χώρου στον κλάδο του αυτοκινήτου, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο πρώην επικεφαλής της Subaru Motors Hellas, Θεόδωρος Κλούβας. Προς το παρόν, οι… συσκέψεις διαδέχονται η μία την άλλη, αφού η μάρκα πρέπει να ξεκινήσει δυναμικά τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και σε επίπεδο after sales, κάτι που άλλωστε χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη εταιρεία με όσες αυτοκινητοβιομηχανίες συνεργάζεται ή έχει συνεργαστεί.

Αν και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό, απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες κάνουν λόγο για επίσημη έναρξη της νέας εταιρείας μέχρι τις 15 Ιουνίου. Αυτό σημαίνει πως και η Subaru θα συνεχίσει στην Ελλάδα και μάλιστα πολύ δυνατά, ενώ από την πλευρά τους και οι πελάτες θα ησυχάσουν…
Από εδώ και στο εξής, απλώς θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για να επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ του zougla.gr.

Διαβάστε επίσης: Η Subaru στα χέρια της Agripan

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Τέλος η Subaru από την Ελλάδα

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης