Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

     



Ένα από τα οχήματα ελευθέρου χρόνου που θα.. κυκλοφορήσουν αλλά έχουν συζητηθεί αρκετά είναι το νέο Volvo XC90. Το σουηδικό μοντέλο το οποίο εφοδιάζεται με πληθώρα τεχνολογικών συστημάτων έχει αλλάξει τελείως και αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για τους ανθρώπους της μάρκας.

Η στιγμή λοιπόν που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα πλησιάζει καθώς σύμφωνα με την εισαγωγική Ετοιμάζει δυνατό… μπαμ η Volvo με το νέο XC9ο0εταιρεία, αναμένεται τον ερχόμενο Μάιο, με τις παραγγελίες ωστόσο να είναι ανοιχτές από τώρα. Το XC90 θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με δίλιτρους τετρακύλινδρους κινητήρες Drive-E, βενζίνης και πετρελαίου και θα εφοδιάζονται με το νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων που έχουν δει και σε άλλα μοντέλα της φίρμας. Η πιο προσιτή έκδοση είναι η λεγόμενη D4 με 190 ίππους ενώ για τους πιο.. ανήσυχους θα υπάρχει και η Τ8 με 400 άλογα! Αρχικά θα πωλούνται οι εκδόσεις D5 (225 ίπποι, diesel) και Τ6 (320 ίπποι, βενζίνη) και αργότερα θα ακολουθήσουν οι, D4, T5 και Τ8 με 190, 254 και 400 ίππους αντίστοιχα. Εκτός της D4, όλες οι εκδόσεις είναι τετρακίνητες (AWD). Οι τιμές ξεκινούν από τα 60.450 ευρώ.

Νέα καινοτόμα συστήματα ασφαλείας
Το Νέο XC90 ξεχωρίζει για την νεανική του – πλέον – εμφάνιση,  που αφορά τόσο την εξωτερική του σχεδίαση όσο και την εσωτερική. Αξίζει να αναφέρουμε πως στο βασικό του εξοπλισμό συναντούμε δύο νέες καινοτόμες τεχνολογίες ασφάλειας: σύστημα προστασίας σε περίπτωση εκτροπής από το δρόμο και δυνατότητα αυτόματου φρεναρίσματος σε διασταύρωση με αντίθετα ερχόμενο όχημα, με αυξημένο κίνδυνο για τα δύο οχήματα. Από εκεί και πέρα διαθέτει τα γνωστά συστήματα ασφαλείας της Volvo. Τέλος να σημειώσουμε ότι η καμπίνα των επιβατών μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 7 ενήλικες επιβάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Τον Μάιο θα βρίσκεται στην Ελλάδα το νέο XC90
Νέα εποχή για την Volvo με το νέο της XC90
Το πολυτελές εσωτερικό..
Ο πίνακας οργάνων...
Τα νέα φωτα LED
Αίσθηση προκαλεί η τεράστια οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα
Διακόπτες που θυμίζουν έργα τέχνης..
Το νέο XV90 θα διατίθεται και με 7 θέσεις
Νέα συστήματα ασφαλείας για μέγιστη ασφάλεια
Όσο και ένα φαίνεται περίεργο αυτός είναι ο λεβιές από το αυτόματο κιβώτιο
Με τέτοιο χώρο κάνεις εύκολα και μετακομίσεις...
Το κλειδί του XC90
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης