Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Φίλες και φίλοι καλή εβδομάδα!!! Φτάσαμε αισίως στην 11η εκδοχή της εβδομαδιαίας στήλης «Τα νέα της πιάτσας» και όπως θα παρατηρήσετε, η θεματολογία δεν έχει.. τελειωμό. Νέα, παρασκήνιο, παραλειπόμενα και πράγματα που δεν μαθαίνετε υπάρχουν δημοσιευμένα για να ξέρετε τι γίνεται και πίσω.. από τις κάμερες.

Δεν θα σας κουράσω, απλά κατεβείτε προς τα κάτω για να μάθετε ότι συμβαίνει στο χώρο του αυτοκινήτου και… λίγο στο χώρο της μοτοσικλέτας!

Μην ξεχνάτε και τον τρόπο, για όσους θέλουν να μας ενημερώσουν για τα δικά τους νέα που ίσως δεν γνωρίζουμε. Μπορούν να το κάνουν μέσω e mail με την ένδειξη «για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα μέσω Facebook (Vasilios Saribalidis).
Καλή ανάγνωση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
   
———————————————————-

Σύμβουλος διοίκησης στην Kosmocar για τον Χρήστο Σκαφίδα ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν ο Oικονομικός Διευθυντής της εταιρείας.

 
———————————————————-

Χρέη Eντεταλμένου Συμβούλου στο ΔΣ της Kosmocar αναλαμβάνει ο Στήβεν Σίρτης ενώ παραμένει και στη θέση του γενικού διευθυντή της εταιρείας...

 
———————————————————-

Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής στην Kosmocar αναλαμβάνει ο Διονύσης Μπατσιστάτος ο οποίος συνεχίζει να διατηρεί και την θέση του διευθυντή πωλήσεων και Marketing στην VW.

———————————————————-
 

Την 18η επέτειο γάμου γιόρτασε το ζεύγος Τάκης και Νάντια Θεοχαράκη, που βρέθηκε για τρεις ημέρες στην Γερμανία, με την ευκαιρία του τελικού UEFA Champions League μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Γιουβέντους. Η Nissan είναι ο Μέγας χορηγός της διοργάνωσης και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την μεγάλη αυτή γιορτή!

 
———————————————————-

Στην Ελλάδα θα βρεθεί το τριήμερο 12-14 Ιουνίου (περιοχή Ζαππείου) με πρωτοβουλία της Castrol, το πιο γρήγορο όχημα παραγωγής (σε ρέπλικα μορφή) του κόσμου το Bloodhound. Με την ευκαιρία θα διεξαχθεί και συνέντευξη Τύπου το πρωί της Παρασκευής στο Ζάππειο.

———————————————————-

Εξαφανίστηκαν… εδώ και 10 ημέρες τα εισιτήρια (σχεδόν 10.000) του αγώνα Red Bull X Fighters που θα διεξαχθεί στο λατομείο μαρμάρων του Διονύσου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός (σε κόστος και απήχηση) που έγινε ποτέ μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας αλλά και το ράλι Ακρόπολις του 2005.

———————————————————-

Στη Νίκαια της Γαλλίας διεξάγεται η πανευρωπαϊκή παρουσίαση της νέας γενιάς του Mitsubishi L200. Οι Έλληνες δημοσιογράφοι θα έχουν την ευκαιρία να το οδηγήσουν στα τέλη της εβδομάδας.

 
———————————————————

Εδώ… Κλικ, εκεί Κλικ, τελικά ποιος γράφει στο διαδικτυακό… Κλικ; Αν και τα θέματα που δημοσιεύονται υπογράφει ο Δημήτρης Γράτσος, κάποιος (ποιος άραγε;) προσπαθεί να πείσε τις εταιρείες πως έχει αναλάβει τη στήλη!!!

———————————————————-

Η Ιουλία Κοτζαμάνη (μέχρι πρότινος στο γραφείο Τύπου Renault – Dacia), αναλαμβάνει τη θέση Marketing Operations Executive με έμφαση στην ενίσχυση του τομέα Digital & Social Media Marketing της εταιρείας.

 
———————————————————-

Στο Gazarte και συγκεκριμένα στο cinema του πολυχώρου βρέθηκαν το Σάββατο 6 Ιουνίου δημοσιογράφοι και επαγγελματίες από το χώρο του αυτοκινήτου για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League.

Για την ξεχωριστή διοργάνωση φρόντισε το γραφείο Τύπου της Nissan και προσωπικά ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου Γιάννης Μεθενίτης, καθώς η εταιρεία είναι Μέγας χορηγός της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

 
———————————————————-

Τη θέση του product manager στα επαγγελματικά οχήματα της Fiat έχει αναλάβει ο Σωτήρης Κανελλάκης ο οποίος είχε αποχωρήσει από αντίστοιχη θέση στην Isuzu.

———————————————————-

O Βασίλης Αντωνίου έχει αναλάβει υπεύθυνος στο τμήμα πωλήσεων για τα μεταχειρισμένα της FCA Greece (Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional)

 
———————————————————-

Αλλαγές και για την ιστοσελίδα του περιοδικού 4 Τροχοί που έγινε πλέον πιο σύγχρονη και λειτουργική.

 
———————————————————-

Κάθε Σάββατο 8-10 το πρωί με την Κλεοπάτρα Νιφοράτου βγαίνει στον αέρα ο Δημήτρης Μπαλής (εκπομπή Drive & Travel) ο οποίος διατηρεί και τα σκήπτρα της… αρχαιότερης ραδιοφωνικής εκπομπής «Δρόμοι Αντοχής» που παρουσιάζει τα τελευταία… 19 χρόνια κάθε Δευτέρα 7-8 το απόγευμα.

———————————————————-

Την στήλη του αυτοκινήτου στην εφημερίδα Sportday και κάθε Κυριακή αναλαμβάνει η Αριάδνη Γερασιμίδου. Η αρχή έγινε την Κυριακή 7 Ιουνίου.

———————————————————-

Συνεργασία με τον Sport24 Radio στους 103.3 ξεκίνησε η δημοσιογραφική ομάδα του περιοδικού Car and Driver με επικεφαλής τον Νίκο Μερτέκη.

———————————————————-

QUIZ: Λέγεται έτσι και το πλοίο και έκανε μετεγγραφή στη Citroen
Απάντηση: Ο Γιάννης… Καραβάς ο οποίος αποχώρησε από την Chevellas για να αναλάβει από σήμερα 8 Ιουνίου το γραφείο Τύπου της Citroen Hellas.

 
———————————————————-

Στην Πράγα (πέρυσι είχε γίνει στην Κοπεγχάγη) διεξάγεται σήμερα και μέχρι την Τετάρτη η ετήσια πανευρωπαϊκή συνάντηση των περίπου 60 PR Managers της Ford. Από την Ελλάδα θα παρευρεθεί η Χρύσα Αγρογιάννη.

 

 
———————————————————-

Σε ποια εταιρεία έψαχναν διευθυντή ή διευθύντρια Marketing και προς το παρόν πάγωσε το θέμα;

 ———————————————————-

Αλλαγές θα έχουμε πολύ σύντομα στο κατάστημα της Suzuki που βρίσκεται στον Άλιμο.

 ——————————————————————————————————————–

Σε λίγες ημέρες ανοίγει το πρώτο Ford Store κατάστημα στην Ελλάδα. Θα βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης και θα ανήκει στον όμιλο Σφακιανάκη. Το συγκεκριμένο θα έχει προς διάθεση κορυφαίες εκδόσεις μοντέλων της μάρκας και θα διαθέτει έναν ξεχωριστό χώρο.

 
———————————————————-

Στο.. παιχνίδι των αγώνων αυτοκινήτου μπαίνει η εταιρεία Mech Group LTD η οποία ασχολείται  αποκλειστικά με τη διάθεση των προϊόντων της Lukoil Lubricants SRL στην Ελλάδα. Η αρχή γίνεται με την στήριξη του Κώστα Αναγνωστάκη.

 
———————————————————-

Τις πωλήσεις των μηνιαίων περιοδικών αυτοκινήτου – μοτοσικλέτας έδωσε στην δημοσιότητα το πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη» και συγκεκριμένα για το χρονικό  διάστημα Ιανουάριου – Μαρτίου 2015.

Ιανουάριος
4 Τροχοί 6.020
Drive 3.040
Super Autocar 3.320
Αγορά Αυτοκινήτου 3.770
Moto 4.140
Τροχοί & Tir 2.390

Φεβρουάριος

4 Τροχοί 5.020
Drive 2.660
Super Autocar 3.860
Αγορά Αυτοκινήτου 4.010
Moto 3.130
Τροχοί & Tir 2.640 

Μάρτιος
4 Τροχοί 5.480
Drive 2.640
Super Autocar 2.230
Αγορά Αυτοκινήτου 4.040
Moto 4.100
Τροχοί & Tir 2.290

———————————————————-

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του πρακτορείου διανομής Τύπου Ευρώπη και για το χρονικό διάστημα 25-31 Μαΐου, το Auto Bild πούλησε 5.860 τεύχη και το Auto Τρίτη 3.630.

———————————————————-

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**

Σελίδες με section αυτοκινήτου (TOP 10)
1. www.zougla.gr 6
2. www.protothema.gr 12
3. www.newsit.gr 13
4. www.gazzetta.gr 14
5. www.in.gr 18
6. www.news247.gr 20
7. www.sport-fm.gr 26
8. www.capital.gr 30
9. www.newsbomb.gr 32
10. www.newsbeast.gr 33
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)
1. www.newsauto.gr 213
2. www.autotriti.gr 342
3. www.autoblog.gr 406
4. www.gocar.gr 604
5. www.caroto.gr 1.021
6. www.caranddriver.gr 1.400
7. www.motornews.gr 1.488
8. www.drive.gr 1.645
9. www.motori.gr 1.901
10. www.4troxoi.gr 2.214
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα

** μέτρηση 8/6/2015

 
———————————————————-

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ 

Κάπου… στα βουνά της Χαλκιδικής για την παρουσίαση του Citroen C Crossair το 2008. Στην φωτογραφία ο Πάρις Ποντίκας (δεξιά) με τον.. διοργανωτή Αντώνη Στοιβαχτάρη που εκτελεί και χρέη… φωτογράφου με κινητό τηλέφωνο!

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 1…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 2…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 3…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 4…


Διαβάστε επίσης:
Τα νέα της πιάτσας, 5…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 6…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 7…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 8…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 9…

Διαβάστε επίσης: Τα νέα της πιάτσας, 10…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης