Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε αυτοκίνητο που κινείται στο δρόμο θα πρέπει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση καθώς αυτό έχει Για την επισκευή ή την αντικατάσταση  ενός σπασμένου παρμπρίζ δεν χρειάζεται να επισκεφτείς κάποιο κατάστημα καθώς έρχεται το… κατάστημα, στο χώρο σου! αντίκτυπο στην ασφάλεια.

Για παράδειγμα, πολλοί ιδιοκτήτες δεν δίνουν μεγάλη σημασία σε ραγίσματα που εμφανίζονται στο παρμπρίζ και στα τζάμια του αυτοκινήτου κάτι που μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.
   
Το πιο σημαντικό είναι να βρίσκουμε εύκολες λύσεις έτσι ώστε στη συνέχεια να μην αναγκαστούμε να βάλουμε βαθειά το χέρι στην τσέπη και πάνω από όλα να μην αμελήσουμε, κατά κύριο λόγο, την ασφάλειά μας.

Στην κυριολεξία η αποκατάσταση σπασμένου τζαμιού γίνεται στη μέση του δρόμου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παίρνεις τηλέφωνο και… τελείωσες!
Στην σημερινή εποχή όλα γίνονται πολύ εύκολα και χωρίς κόπο αρκεί να γνωρίζουμε τον τρόπο. Για παράδειγμα, ελάχιστοι γνωρίζουν πως η επισκευή ή αντικατάσταση ενός παρμπρίζ ή και των υπολοίπων κρυστάλλων μπορεί να γίνει στο χώρο που θέλει Χωρίς κόπο αλλά με τρόπο κάνεις τη δουλειά σου άμεσα και απροβλημάτιστα… ο ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου άρα δεν είναι και υποχρεωμένος να μεταβεί σε κάποιο κατάστημα. Με αυτό τον τρόπο, απλά και κατανοητά, γλιτώνει χρόνο, χρήμα και ταλαιπωρία. 

Όσο και αν ακούγεται αδύνατο, η εταιρεία επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων ΦΙΛΗΣGlass διαθέτει υπηρεσία κινητής μονάδας την οποία δεν χρεώνει με επιπλέον χρήματα στον πελάτη.. Με ένα τηλεφώνημα, το ειδικευμένο προσωπικό με τα ειδικά εργαλεία μεταβαίνει στο σημείο που υπάρχει το αυτοκίνητο με το σπασμένο τζάμι και η επιδιόρθωση γίνεται επιτόπου! Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως οι κινητές μονάδες διαθέτουν όλο τον απαραίτητο σύγχρονο εξοπλισμό, άρα η επισκευή είναι σίγουρη και γίνεται όπως θα γινόταν στο κατάστημα.

Πληρωμή και με κάρτα
Σημαντικό επίσης στοιχείο και λόγω… capital controls, υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κάρτα (μέσω τερματικών POS) ενώ όσοι διαθέτουν ασφάλιση για θραύση κρυστάλλων όλα γίνονται δωρεάν και χωρίς ταλαιπωρία.


Για να δείτε και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την επισκευή κρυστάλλων στο… δρόμο πατήστε
ΕΔΩ


Για να βρείτε το πιο κοντινό κατάστημα σε όποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και να βρίσκεστε πατήστε
ΕΔΩ
 

Για να δείτε το κόστος επισκευής παρμπριζ πατήστε ΕΔΩ

Με ένα τηλεφώνημα το κινητό συνεργείο έρχεται στο χώρο που επιθυμεί ο πελάτης

Τα ειδικά διαμορφωμένα van της ΦΙΛΗΣGlass διαθέτουν όλο τον απαραίτητο σύγχρονο εξοπλισμό για να πραγματοποιήσουν την επισκευή επιτόπου
Ο ειδικευμένος τεχνικός κάνει τις απαραίτητες επισκευές ή αλλαγές στο δρόμο...

Κάθε εργασία συνοδεύεται με γραπτή εγγύηση...
Επισκευή σε χρόνο.... ντε-τε

 
Ο πελάτης πρέπει πάντα να είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά και από τα χρήματα που έχει ξοδέψει...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης