Του Λουκά Παπαλάμπρου

Στις 24 Οκτωβρίου, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλφσμπουργκ της Γερμανίας, η Volkswagen θα αποκαλύψει επίσημα την όγδοη γενιά του best seller ευρωπαϊκού μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούργιο Golf περιγράφεται από την εταιρεία ως ένα αυτοκίνητο γεμάτο καινοτομίες, με απεριόριστες δυνατότητες συνδεσιμότητας, κορυφαίες ψηφιακές λύσεις και εκφραστικό σχεδιασμό. Ένα μοντέλο που έχει τελειοποιηθεί σε κάθε τομέα, διαθέτοντας νέα γκάμα αποδοτικών κινητήριων συνόλων και πρωτοποριακή ανάρτηση.

Στόχος της VW είναι να θέσει νέα στάνταρ στην κατηγορία των μικρομεσαίων hatchback, παρουσιάζοντας το καλύτερο αυτοκίνητο. Όπως προκύπτει από τα σκίτσα που έδωσε στη δημοσιότητα η φίρμα, το Golf έχει πιο δυναμική σιλουέτα, με την επιθετική μάσκα, τα λεπτά φωτιστικά σώματα και τις σμιλευμένες γραμμές του αμαξώματος να δημιουργούν ένα πολύ ελκυστικό πακέτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καμπίνα είναι υψηλών προδιαγραφών, περιλαμβάνοντας μία τεράστια οθόνη στο εμπρός τμήμα που καλύπτει το μισό ταμπλό, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην A-Class. Εκεί θα ενσωματώνεται ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και όλες οι λειτουργίες του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Οι διακόπτες και τα κουμπιά έχουν αφαιρεθεί από την κονσόλα, το χειρόφρενο είναι ηλεκτρικό, ο μοχλός ταχυτήτων του αυτόματου κιβωτίου διαφορετικός και το τιμόνι ολοκαίνουργιο.

Όσο για το λανσάρισμα στις αγορές, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Volkswagen, θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο.   

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης