Για διαρροές και προπαγάνδα κάνουν λόγο οι Εκτελωνιστές όσον αφορά τα προαπαιτούμενα μέτρα της τρόικας καταγγέλοντας ότι το Βήμα στο σημείο ΔΡΑΣΗ αναφέρεται για σαρωτικές αλλαγές στο νομικό πλαίσιο των εκτελωνιστών  και σε παρένθεση γράφει (καταπολέμηση διαφθοράς).

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παραθέτουμε το αγγλικό κείμενο του μνημονίου, απαντάμε σε ένα προς ένα τα σημεία και ψάχνουμε να βρούμε που υποκρύπτετε η διαφθορά.

Customs brokers: repeal minimum fees; lift geographical restrictions, nationality requirements, and age limit; allow legal persons to represent others at customs, allow all natural and legal persons to complete custom formalities without employing services of a custom broker; and remove the need to renew the custom broker license every year.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν οι συντάκτες της εφημερίδας το ΒΗΜΑ και οι αναμεταδότες του συγκεκριμένου άρθρου έχουν κάποιο άλλο μνημονιακό κείμενο υπό όψη τους να το δημοσιεύσουν. Διαφορετικά :

Ότιδηποτέ άλλο θα αναφέρεται στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο σε σχέση με τα πιο πάνω, θα είναι ΎΠΟΠΤΟ και αυτό το λέμε γιατί είναι γνωστό ότι κάποιοι Έλληνες εξυπηρετητές πολυεθνικών συμφερόντων και ειδικότερα Γερμανικών μπαίνω-βγαίνουν στα Υπουργεία Ανάπτυξης και Οικονομικών, συμβουλεύοντας συμβούλους και μέλη επιτροπών, χωρίς θεσμοθετημένο ρόλο και με σκοπό, να εξυπηρετήσουν ίδια συμφέροντα επικαλούμενοι την τρόικα και το μνημόνιο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης